Okan Buruk kararını verdi! Galatasaray'da 5 transfer, 1 ayrılık

Galatasaray’ın ilk 3 haftada sergilediği futbol kadro planlarının revize edilmesine neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.08.2022 10:12 GÜNCELLEME 22.08.2022 10:13 Galatasaray
Okan Buruk kararını verdi! Galatasaray'da 5 transfer, 1 ayrılık
Okan Buruk kararını verdi! Galatasaray'da 5 transfer, 1 ayrılık

Süper Lig’de geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Galatasaray’ın ortaya koyduğu Futbol teknik direktör Okan Buruk ve yönetimin Transfer planlarını revize etmesine yol açtı. Buruk ve yöneticilerin yaptığı görüş alış verişi sonucunda takımdaki eksikler tespit edildi ve bunların giderilmesine yönelik kritik kararlar alındı. Tespit edilen sorunlar ve çözümü için alınan kararlar şöyle:

1- VAN AANHOLT AKSADI, HEDEF TOURE

Patrick Van Aanholt’un beklenenin çok altında performans göstermesi nedeniyle sol beke transfer yapılması kararı alındı. Sezon boyu Hollandalı oyuncuya bel bağlamak istemeyen sarı kırmızılılar, Milan’dan Fode Ballo-Toure’yi kiralık olarak almak istiyor.

2- SADECE KEREM VE YUNUS İLE OLMUYOR

Kanatlarda görev yapan Kerem Aktürkoğlu ile Yunus Akgün’ün alternatifsiz olmaları birçok açıdan sıkıntı yaratıyor. Sarı kırmızılılar iki futbolcunun performanslarını yükseltmek için, onlarla rekabet edecek kaliteye sahip bir ya da iki kanat oyuncusu alacak.

3- GOLLER SADECE 37’LİK GOMİS’TEN GELDİ

Galip gelinen iki maçın da 1-0 sonuçlanması ve golleri 37 yaşındaki Bafetimbi Gomis’in atması, yeni bir santrfor alınmasını zorunlu hale getirdi. Bu mevki için düşünülen ilk isim, Spartak Moskova’da forma giyen Jamaikalı Shamar Nicholson. 25 yaşındaki oyuncunun transferi bir an önce bitirilecek.

4- STOPER BÖLGESİNDE REKABET ARTIRILACAK

Victor Nelsson’u takımda tutan Galatasaray yönetimi, Christian Luyindama ile yolları ayırıp yeni bir stoper almak istiyor. Norveçli Andreas Hanche-Olsen için kulübü Gent ile görüşen yönetim, gelecek hafta da Kaan Ayhan için Sassuolo ile tekrar masaya oturacak.

5- SACHA BOEY KALIYOR, OMAR GİDİYOR

Sezon öncesi yapılan iki hazırlık kampına da götürülmeyen Sacha Boey, forma giydiği maçlarda sergilediği oyun ve özverili mücadelesiyle alkış aldı. Daha önce gözden çıkarılan Kamerunlu takımda tutulup, Norveçli Omar Elabdellaoui ile yollar ayrılacak.

KAYNAK : HÜRRİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 34 TÜMÜ
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    aanholt yerine yeni genç oyuncu aldılar o oynasa takım %50 daha iyi performans gösterir Olivera yerine de Hamza akman oynamalı
    Cevapla
  • BLUEBOY 1 yıl önce Şikayet Et
    Kerem ve Yunusa mutlaka alternatif lazım..Aslında defansa mert müldür ile kaan ayhanı birlikte alsanız hem yerli sıkıntısı hem defans sıkıntısı biter..
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu kadar adam alındı ve halen ortada geçen seneden fark yoksa iki sorum var birincisi torrentin günahı neydi ona bu kadroyu versen çok daha iyi olurdu. ikincisi de terim gitti sen geldin habire transfer transfer diyorsun eldeki kadrodan verim almak senin görevin!
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer zorunlu bencede doğru karar stoper ve santrfor eksiğimiz var ayrıca adam haklı sadece kerem ve yunusla olmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaxıkkı ilk üç haftada en kötüsü bizim takım hafta sonu büyük takımların maçlarına baktıgımızda temposu düşük pres kabiliyeti olmayan üç pas yapmakta bile zorlanan bir takımımız var okan hocanın kıredisi tükeniyor çünkü takımda bir ışık yok iletiye dönük bir ışık ta yok sanki yeniler takkma hiç uymamış kanatlarda rakibi ezecek kimse yoo her maçta sanki o oyundan cıkanca takım düzelecek gibi emre akbaba çıkıyor onuda hızla kaybediyoruz bir oyuncuyu kazanmanın yolu bazaen iyi olmasada 90 dk oynatmaktır.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru tesbit. Bravo.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR