Yunus Akgün'ün menajeri konuştu! "Acelemiz yok"

Galatasaray'da Yunus Akgün'ün menajerliğini yapan Necdet Ergezen, "Yunus Akgün'ün sözleşmesi ile ilgili herhangi bir problemi yok" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2022 14:35 GÜNCELLEME 03.10.2022 17:01 Galatasaray
Yunus Akgün'ün menajeri konuştu! "Acelemiz yok"
Yunus Akgün'ün menajeri konuştu! "Acelemiz yok"

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ün menajerliğini yapan Necdet Ergezen, Sabah gazetesine açıklamalarda bulundu.

Oyuncusunun sarı-kırmızılı takımda forma giymekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Ergezen, "Yunus, Adana'dan Galatasaray’a performansıyla kendisini Süper Lig’de ispatlamış bir oyuncu olarak döndü. Şu anda ilk 11 oyuncusu ve gelişmeye devam ediyor, bu yüzden çok mutlu" dedi.



"Yunus Akgün'ün sözleşmesi ile ilgili herhangi bir problemi yok"

Necdet Ergezen, ilerleyen günlerde yeni sözleşme için Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'la bir görüşme gerçekleştireceklerini belirterek şunları söyledi:

"Sözleşmesi ile ilgili kafasına taktığı bir durum yok çünkü ortada hem bizim hem kulüp açısından herhangi bir problem yok. Zaten transfer dönemi içinde Galatasaray da bu dönemi çok yoğun geçirdiği için teknik olarak bir görüşme yapamazdık. Erden Bey ile geçen hafta konuştuk, önümüzdeki günlerde Yunus için bir görüşme gerçekleştireceğiz. Acelemiz yok, Yunus'la ilgili bir problem olmadığını tekrarlamak isterim."

Galatasaray altyapısından yetişen Yunus Akgün'ün sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla 8 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 1 asist kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Destek ve disiplin . İkisi bir arada verilmeli . Süper olurlar
    Cevapla
  • ayna 1 yıl önce Şikayet Et
    ben kerem ve yunus a güveniyorum kötü topçu değiller üst üste gollü maçlar çıkarırlarsa devamı gelir
    Cevapla
  • 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımın küçük oyuncusu
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Suan türkiye liginde en sevdigim oyuncu Beşiktaşlıyım
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayımızın orta sahada oynayan kanat oyunçuları çalım atıp ceza alanına girip pas atıp skoru değiştirmesi lazım adanademirspor maçını kazanmamız gerekiyordu takım skor üretemiyor gol yollarında sıkıntılı kaleye uzaktan şut çekip gol bulmak istiyorlar kapanan rakibe karşı böyle oynamayla kazanamazsın çalım atıp adam eksilteçek hızlı kıvrak doğru pas ataçak futbolçular lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR