Okan Buruk'tan sürpriz tercih!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Aanholt'un yerine Emre Taşdemir'i oynatmayı planlıyor. Kazımcan Karataş'ın zamana ihtiyacı olduğu düşünülüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 04.10.2022 09:31 GÜNCELLEME 04.10.2022 09:31 Galatasaray
Okan Buruk'tan sürpriz tercih!
Okan Buruk'tan sürpriz tercih!

Galatasaray’da yerli denkleminde Okan Buruk’un elini rahatlatacak formül belli oldu. Buruk, sol bekte yerli kullanma kararı aldı.

Sarı-kırmızılılarda öne çıkan isim, Emre Taşdemir oldu. Cim-Bom’un son oynadığı Adana Demirspor maçında, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün kötü oyunları sonrası yerli problemi gündeme gelmişti. Bu konuda elinde çok fazla seçenek olmayan başarılı teknik adamın, sol beki yerlileştirme kararı aldığı belirtildi.



Emre Taşdemir ismi öne çıktı

Altay’dan alınan Kazımcan Karataş’ın biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünen Buruk’un, bu nedenle Emre Taşdemir’e şans vermeyi planladığı bildirildi. 27 yaşındaki futbolcu, ligde geride kalan 8 haftada henüz şans bulamazken, TFF tarafından daha sonra iptal edilen Rezerv Lig’de 4 maçta ilk 11’de oynadı.



Aanholt'un performansı alternatiflere itti

Galatasaray’da sol bekte Aanholt’un istenen performansı verememesinden sonra Dubois’i Adana Demirspor maçında deneyen sarı-kırmızılı teknik adam, Fransız oyuncunun kötü oynamamasına rağmen zorunlu olarak değişime gidecek. (Skorer)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Sol bek yerli olmak zorunda ,bazı maçlarda torera berkan ikilisi olabilir ,rasicha yı da yusufuda oynatmak lazım ,kadroda kombinasyon yapmak en doğrusu
    Cevapla
  • K.Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam Kazım da ısrar ederim. Keremi dinlendiririm. Yunus'a topsuz oyunu biraz daha anlatırım. Gomis'i kesinlikle son 20 dakika oynatırım. Futbolcuların genelini fizik kondisyon olarak sürekli kontrol altında tutarım. Hazır olmayanı kesinlikle almam.
    Cevapla
  • Cemal Serbest 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar.kerem yada yunus birini yedeğe çekmeli aşırı egoist oldular.
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse kerem ve yunusun bu kadar kötü olacağını düşünemezdi sanırım.Kerem ve Yunusun geçen sene yaptıkları ortada. O kadar kötüler ki sol beke bir yerli koyup en azından 1 tanesinden kurtulmak lazım.
    Cevapla
  • fuat 1 yıl önce Şikayet Et
    bravoo yılın transferi,her yıl göndermeye çalışırlar gönderemezler.terim angaryalarından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR