Galatasaray, Barcelona ile masaya oturacak! Gelmeye sıcak bakıyor

Galatasaray'ın Barcelona'nın İspanyol futbolcusu Marcos Alonso için Katalan ekibine teklif yapacağı belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 12:16 GÜNCELLEME 01.12.2022 13:40 Galatasaray
Galatasaray, Barcelona ile masaya oturacak! Gelmeye sıcak bakıyor
Galatasaray, Barcelona ile masaya oturacak! Gelmeye sıcak bakıyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu sezon sol bek bölgesinde istikrarı yakalayamayan Cimbom, bu bölgeye takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı- kırmızılı kulübün son olarak La Liga ekiplerinden Barcelona'nın Marcos Alonso'yu gündemine aldığı öğrenildi.

İspanyol takımıyla kontratı sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki sol beki için Barcelona'yla masaya oturacak olan Aslan, devre arasında düşük bir bonservis bedeliyle bu transferi gerçekleştirmeye çalışacak.

Patrick van Aanholt'ın yerine düşünülüyor!

Galatasaray yönetimi, Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt'la ara transferde yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı kırmızılı takımda beklentileri karşılayamayan Hollandalı futbolcu, formasını Emre Taşdemir'e kaptırmıştı. Sarı-kırmızılılar, van Aanholt'nu yerini Marcos Alonso ile doldurmayı planlıyor.

Birçok mevkide oynuyor!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği Alonso birçok bölgede forma giyebilmesiyle tanınıyor. Ana mevkisi sol bek olan tecrübeli oyuncu, stoper ve orta saha sol olarak da görev yapabiliyor. 1.89 boyundaki İspanyol, bu sezon Barcelona formasıyla 8 maçta stoper, 4 maçta ise sol bek olarak forma giydi. 12 maçta 853 dakika süre alan İspanyol oyuncu, 1 gollük de katkı verdi.

Ayrılığa hazırlanıyor!

Barcelona'dan ayrılmaya hazırlanan Alonso'nun Galatasaray'a 'hayır' demeyeceği belirtiliyor. Bu sezon başında bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan Alonso, La Liga'da sadece 7 maçta şans buldu ve devre arasında ayrılmayı planlıyor

Real Madrid altyapısından yetişen Marcos Alonso, 2010 yılında 2.4 milyon euro'ya Bolton'a transfer oldu. İngiliz ekibinden, Fiorentina'ya giden futbolcu, Sunderland'da kiralık olarak forma giydikten sonra Chelsea'ye tam 23 milyon euro'ya gitti.

KAYNAK : SABAH
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kulüpler iflas ettiğinde,toplumda var olması tuttuğu takımın transferine bağlı olan zavallı taraftarlar ne yapacak acaba? Bir lira destekleri olmaz,konuşmak için üç puan bekler,olmazsa,spor programı izler ,konuşacaklarını öğrenir.
    Cevapla
  • Hannover 96 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini harcamaya mı geliyorsun ???
    Cevapla
  • Gsgsss 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter ya emekli olmuş futbolcukarı alıp durmayın.Gelecege yonelik Boey nelson benzeri genc futbolcular alinki hem iş yapsın hemde 3-4 katı fiyatına satabilin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR