4 gün boyunca aç ve susuz bırakılmış

Konya'da otobüs durağında ağır yaralı halde bulunan kadının, 4 gün boyunca aç ve susuz bırakıldığı belirlendi. Yoğun bakımda olan kadının hayati tehlikesi sürüyor.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2011 16:06 GÜNCELLEME 20.07.2011 16:06 Genel olaylar
4 gün boyunca aç ve susuz bırakılmış
4 gün boyunca aç ve susuz bırakılmış

Dört gün önce ablası tarafından polise kayıp müracaatı yapılan ve bir otobüs durağında ağır yaralı halde bulunan Meram T'nin tedavisi Konya Numune Hastanesi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor.

Hastane Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Abdulcelil Kalem, Meral T'nin acil servise bilinç kaybı ve vücudunda morluklarla getirildiğini söyledi.

İlk müdahalenin ardından Meral T'nin hemen yoğun bakıma alındığını ifade eden Kalem ''Beyinde kanama var. Böbrek yetmezliği gelişmiş. Solunum cihazına bağladık. Medikal olarak müdahalemiz sürüyor. Böbrek yetmezliğini de bu yöntemle düzelttik. Ancak beyin kanaması devam ediyor. Beyin cerrahlarımız şimdilik ameliyata gerek olmadığını belirtti. Hayati tehlikesi halen sürüyor'' dedi.

Dr. Kalem, Meral T'de beslenme yetersizliği ve susuzluğa bağlı olarak böbrek yetmezliğinin gelişmiş olabileceğini bildirdi.

Başında da darp izleri bulunduğunu dile getiren Kalem, ''Muhtemelen beyin kanaması da bundan dolayı gelişmiş'' diye konuştu.

Kasten adam yaralama, zorla alıkoyma ve öldürmeye teşebbüs suçlarından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Meral T'nin erkek arkadaşı Mustafa K'nin ifadesinde, ''Meral'den çalışmamasını istedim. Bana kendisinin masraflarını karşılayamayacağımı söyledi. Birlikte alkol aldık. Daha sonra neler yaşandı hatırlamıyorum'' dediği öğrenildi.

4 gündür kayıp olduğu bildirilen Meral T'nin erkek arkadaşı Mustafa K, polis tarafından gözaltına alınmış, verdiği bilgiler doğrultusunda genç kadın, merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi'nde bir otobüs durağında ağır yaralı halde bulunmuştu.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 2
  • mustafa yavuz 13 yıl önce Şikayet Et
    alkol aldığını aradan geçen bunca zamana rağmen hatırlıyor.. bütün pislik katillerin mazereti aynı,"alkol aldım hatırlamıyorum"
    Cevapla
  • egemen doğan 13 yıl önce Şikayet Et
    işte batı medeniyetinin..... batı medenıyetiyle daha çok şeyler ortaya çıkacaktır bunlardan biride erkek arkadaş kız arkadaş kültürüdür.bekleyin görünnn
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR