Antalya'da Halk Kart davası

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın da arasında bulunduğu 24 sanığın "İhaleye fesat karıştırma", "İrtikap" ve "Edimin ifasına fesat karıştırma" suçlamalarıyla yargılandığı duruşma ertelendi

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 19.06.2013 18:34 GÜNCELLEME 19.06.2013 18:34 GÜNCEL
Antalya'da Halk Kart davası
Antalya'da Halk Kart davası

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın da arasında bulunduğu 24 sanığın "İhaleye fesat karıştırma", "İrtikap" ve "Edimin ifasına fesat karıştırma" suçlamalarıyla yargılandığı duruşma, müştekilerin dinlenmesi ve eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın öğleden sonraki oturumunda belediye meclisi üyeleri, daire başkanları ve şirket yöneticilerinin de arasında bulunduğu 20 sanığın daha ifadesi dinlendi.

Duruşma sonunda mahkeme heyeti, müştekilerin dinlenmesi ve eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilen isimsiz ihbar mektubunda, Antalya'da toplu taşımacılıkta kullanılan Halkkart ile Büyükşehir Belediyesi ve A Kent firmasının usulsüzlük yaptığı iddia edilmişti. Savcı Osman Şanal'ın hazırladığı iddianamede firmanın 5 milyon 484 bin 739 lira haksız kazanç elde ettiği ileri sürülmüştü.

Duruşmanın sabah yapılan oturumunda Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin ve A-Kent Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Coşkun'un savunmaları alınmıştı.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR