Özel Harekat Komutanlığı'na hain saldırı!

Tunceli'de Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bu akşam PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2016 21:40 GÜNCELLEME 03.08.2016 22:14 GÜNCEL
Özel Harekat Komutanlığı'na hain saldırı!
Özel Harekat Komutanlığı'na hain saldırı!

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu köyünde bulunan Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bu akşam PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Tabur Komutanlığı'ndaki askerlerinde karşlık vermesiyle kısa süreli çatışmadan sonra teröristler ormanlık alana kaçtı. 

Tunceli'ye 30 kilometre mesafede bulunan Geyiksuyu köyündeki Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'na bu akşam saat 18.30 sıralarında PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Tabur etrafındaki mevzi ve nöbetçi kulelerini hedef alan örgüt elemanlarına taburda bulunan askerler anında ağır silahlarla karşılık verdi. Yaşanan kısa süreli çatışma sonrası teröristlerin kaçtığı ormanlık alanlar, taburdaki obüs ve havan topları ile yoğun atış alında tutuldu.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • harekat 7 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim iha'lar uydular, awacslar bir sürü imkan var. hala daha nasıl bu kadar rahat at koşturuyor bu terörist sürüleri her yerde. cihazlar mı boşta duruyor cihazların başındakiler mi uyuyor?
    Cevapla
  • sehadet 7 yıl önce Şikayet Et
    Iha lar eskisi gibi ucmuyormu...orada ne kadar bir orman varki.elbet bu ormandan cikacaklar....alin kellerini....
    Cevapla
  • deli dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Ormana kaçtı, karanlıktan yararlanarak kaçtı ne demek ya? Almadan gelmeyeceksiniz. Gerekirse F-16 ları kaldıracaksınız. Bakılmadık bir çakıl taşı bırakmayacaksınız. O saatte o bölgede önünüze çıkan çoban, memur, vatandaş kim varsa tutuklayacaksınız. Suçsuz olduğunu, orada neden olduğunu o ispatlasın.
    Cevapla
  • bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Tesaduf mu PKK yine hortladi buyuk bir istiklal savasi veriyoruz sadece devletimizin bekasi önemlidir
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ödleksin Pkk.Çıksana askerin polisin karşısına.Uzaktan sallarsın.Bombalı tuzak kurarsın.Allah düşmanın da delikanlısını nasip etsin.Bunlar hem korkak hem hain.Amacı olmayan düşman ne için savaştığı belli değil.Sonunda yok olup gidicek.Fetö gibi kullanma tarihi biticek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR