Kadın yarbayın İstanbul'da sır dolu ölümü!

Başına isabet eden bir kurşunla öldüğü belirlenen emekli yarbayın yanında bir silah bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.09.2016 06:35 GÜNCELLEME 06.09.2016 06:35 GÜNCEL
Kadın yarbayın İstanbul'da sır dolu ölümü!
Kadın yarbayın İstanbul'da sır dolu ölümü!

İstanbul’daki bir üniversitede öğretim üyesi olan emekli sağlık Yarbay Mine Demet Güngör, evinde başından vurulmuş olarak bulundu.

Olay önceki akşam Kadıköy Altunizade’de meydana geldi. Önceki gün eve giden kızı, bir süre önce kapatılarak eğitim hastanesine dönüştürülen Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nden (GATA) Başhemşire Sağlık Yarbay olarak emekli olan annesini kanlar içinde buldu. Genç kızın çığlıkları üzerine eve koşan komşuları, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Başına isabet eden bir kurşunla öldüğü belirlenen emekli yarbayın yanında bir silah bulundu. Silah, incelenmek üzere laboratuvara gönderildi. İlk incelemede intihar ihtimali ağırlık kazanırken, olayı şüpheli bulan polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Demet Güngör’ün ilişkilerini araştıran polis, eski sevgilisinin kıskançlık nedeniyle emekli yarbayı tehdit ettiği yönünde bilgilere ulaştı. Güngör’ün bu tehditlerden bunalarak intihar ettiğini değerlendiren polisin, eski sevgilinin ifadesine başvuracağı belirtildi.

KAYNAK : Habertürk
YORUMLAR 4
  • Hamza kaplan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı hikâye., Aşk Meşk, yani yedikleri nahnelerin diyetini ödüyorlar,, hem kadına durup dururken kimse haksızlık etmez bence.. Yanlış yapmayan kadının hikayesi tartışmanın ötesine gitmez,
    Cevapla
  • Ali serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    "Kadına terör" " kadın cinayeti" denen hadiselerin büyük çoğunluğunun arkasında hep aynı terane yatıyor : aşk-meşk. Yani, "kadının gayrimeşru ilişkileri" ve "kadının sokağa dökülmesi ve TV dizileri" yatıyor. Allah aklıselim sahibi insanımıza insaf ve basiret versin ki, bu konu şarlatanların elinden kurtarılsın. Hem, kadınseverler şunu da çok iyi bellesin ki, "kedi açıkta ciğer görünce - yaratılışı icabı- dayanamaz, yer. Boş yere kedileri suçlamayın, Dr.lar... namuslu olun, gerçekleri konuşun
    Cevapla
  • ts61 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe girisiminden sonra bu tur olaylar cok artti.
    Cevapla
  • padişah 7 yıl önce Şikayet Et
    altunizda üsküdara bağlı kadıköye değil :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR