İşte Rusya'nın S-400'ler için istediği ücret!

Rus televizyon kanalı RBK, Moskova'nın Ankara'ya S-400 hava savunma sistemi bataryalarını 500 milyon dolara satın alması için teklif sunduğunu iddia etti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2017 13:08 GÜNCELLEME 05.05.2017 16:54 GÜNCEL
İşte Rusya'nın S-400'ler için istediği ücret!
İşte Rusya'nın S-400'ler için istediği ücret!

RBK televizyonunun Kremlin'e yakın olduğunu belirttiği bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Moskova'nın Ankara'ya S-400 füze bataryalarından her birini 500 milyon dolara satmaya hazır olduğu kaydedildi. Rus Sputnik haber ajansının RBK'nın aktardığına göre, bu bilgiyi, Rusya Savunma Bakanlığı'na yakın olan bir diğer kaynak da doğruladı. Rusya ise iddiaya ilişkin bir resmi açıklamada bulunmadı. 

PUTİN VE ERDOĞAN SOÇİ'DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Haber, Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’le Soçi’de yaptığı görüşmenin ardından geldi. Putin’in sözcüsü Dmitri Peskov, iki liderin görüşmesinde S-400’lerin satışı konusunun da ele alındığını söylemişti. 

YORUMLAR 229 TÜMÜ
  • İsa 6 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Sultan Mehmet han şahi topunu yaptirdi dünyada eşi benzeri yoktu. Şimdi bakiyorum da biz ne üretiyoruz ya hangi silahı üretip kullanıyoruz satıyoruz. Ye iç yat ne güzel memleket.millet versin vergileriyle.
    Cevapla
  • ustaklinustunebasan. 6 yıl önce Şikayet Et
    domatesle bile öderiz EVVELALLAH :) Nasıl olsa seneye onu da yaparız İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    Domates verelim.
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    kafama takilan bir konu pakistan yanilmiyorsam roket hatta uzun menzil sistem ve atom da cok mesafe almis bir ülke üstelik kardes ülkemiz neden bu konuda pakistan duruken baska ülkelerde arayis icindeyiz acaba
    Cevapla
  • kaptan 6 yıl önce Şikayet Et
    bir soru MEDYA MIZ pesine düsüp bir aciklama olsun babinda pesine düsecektir mutlaka CIN ile anlasmaya varilmisti hem ortak hem teknoloji paylasimi olarak ihaleyi kazanmis cin roket sistemi abd itirazi sonrasi iptal edilmisti simdi rusyadan iki misli fiayatla niye bu roketler aliniyor hos gerci bunuda basaramicaklar zira abd izin vermicektir bizikilerde abd ye rest cekemicene göre gecccc onu hanci doldur ilac kokan bir cay icelim üstüne
    Cevapla
  • 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok mutlu olmuşsun, buna çok sevindin anlaşılan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR