Kampta olağanüstü önlem! Herkes çip takacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın “çift şapkayla” ilk kez katılacağı AK Parti’nin Afyonkarahisar Kampı’nda çok sıkı güvenlik önlemleri uygulanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 06.10.2017 10:29 GÜNCELLEME 06.10.2017 10:29 GÜNCEL
Kampta olağanüstü önlem! Herkes çip takacak
Kampta olağanüstü önlem! Herkes çip takacak

AK Parti, Erdoğan’ın 41 aylık aradan sonra ilk kez katılacağı kampta uyulması gereken kuralları da belirledi. Buna göre bugün başlayacak kampa Başbakan Binali Yıldırım, bakanlar, milletvekilleri AK Parti Kurucular Kurulu, MKYK, Merkez Disiplin Kurulu, Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu üyeleriyle aileler katılacak. Genel Merkez, kampa 7 yaşın altındaki çocukların ise getirilmemesini istedi.

MİSAFİR KABULÜ YOK

Erdoğan, yarınki açılış konuşmasıyla başlayacak kamp, pazar günü sona erecek. Kampa katılacak olan partililer Afyonkarahisar’daki dört ayrı otelde konaklayacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın başkanlık edeceği toplantılara davetliler dışında misafir ve ziyaretçi kabul edilmeyecek.

HERKES ÇİP TAKACAK

Toplantılar sırasında başta bakanlar ve milletvekilleri olmak üzere tüm katılımcıların yaka kartlarına özel güvenlik kontrol çipi takılacak. Çipli yaka kartları, üç gün sürecek program boyunca çıkarılmayacak. MYK ve Bakanlar Kurulu üyelerinin refakatte bulunmasını istediği bir personel dışında otellere refakatçi hiçbir personel de alınmayacak.

HÜRRİYET

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR