Cani babanın ailesinden akıl almaz açıklama!

Göksel Akşeker'in annesi, gelininin cenazede kendilerine yönelik iddialarını kabul etmediğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.11.2017 16:49 GÜNCELLEME 15.11.2017 16:49 GÜNCEL
Cani babanın ailesinden akıl almaz açıklama!
Cani babanın ailesinden akıl almaz açıklama!

Antalya'da 3 yaşındaki Hacer Hira ile 5 yaşındaki Ela Su'yu öldürdükten sonra intihar eden 40 yaşındaki Göksel Akşeker'in Kahramanmaraş'ta yaşayan ailesi konuştu. Anne Gülseren Akşeker, oğlunun cani biri olmadığını söyleyerek, "Onlar gibi terbiyesiz olmasın, diye o bacısıyla onun gibi ortalığa düşmesinler, diye yapmıştır. Benim oğlum, çok namusuna düşkün bir insandı" dedi.

Kahramanmaraş'ta oturan Gülseren Akşeker, torunlarının oyuncaklarıyla kıyafetlerine bakarak, gözyaşı döktü. Akşeker, gelini Şura Akkök Akşeker'in, çocukların eşyalarını ve kimliklerini 'İstemiyorum çocuklarınızı' diyerek, kendisine getirdiğini söyledi. Gelininin cenazedeki kendilerine yönelik iddialarını kabul etmeyen Akşeker, şunları söyledi:

Şimdi beni, çocuk hırsızı yapıyor. Benim ne suçum, günahım var? Onlar, benim canım ciğerimdi. Ben, onları nasıl sokağa atabilirim? Oğlum cezaevindeyken, kendisine bir dost tutmuş. Oğlum izne geldiğinde Ela Su, 'Baba, bizim bir babamız daha var. İsmi de Yusuf U.' demiş. Oğlum da araştırmış, İnstagram'a bakmış ki mini eteklerle diskolarda içkici olmuşlar. Oğlum da bir tane artık kazayla mı nedir bilmiyorum, vurmuş kendisine. Oğlumun bütün mal varlığını, her şeyini elinden aldı. Bunlar, soyguncu zaten bacısı da öyle. Ne olur, inanmayın ona. Benim oğlum, cani değildir. Darda kaldı, zorda kaldı. Şehit oldu benim çocuklarım. Benim oğlum ölmeden önce bunları niye söylemiyordu? Oğlum öldükten sonra mı dilin açıldı Niye 2,5 aydır vuruldun, bir şey demiyordun da şimdi kalkıp da bize bu suçlamaları yapıyorsun. Benim oğlumu cani biri sanmayın. Çok merhametli, çok namuslu, terbiyeli bir insan. Benim oğlum, o 2 çocuğunu niçin öldürdü biliyor musunuz Onlar gibi terbiyesiz olmasın, diye. O bacısıyla onun gibi ortalığa düşmesinler, diye yapmıştır. Benim oğlum, çok namusuna düşkün bir insandı. Paraya değişti çocuklarını bu kadın. Para için çocuklarının ölümüne sebep oldu.

'AĞABEYİMİN VE İKİ YEĞENİMİN KATİLİSİN'

Göksel Akşeker'in kız kardeşi Pınar Akşeker ise yaşananların tek sorumlusunun Şura Akkök Akşeker olduğunu iddia etti. Akşeker, şöyle konuştu:

Gözü arkada kalacaktı, benim ağabeyim tek kendine kıysaydı. O iki yavrusunu da yanına aldı götürdü. Evlatlarını da aldı götürdü. Onların kılına zarar vereni, zaten sağ bırakmazdı. Benim ağabeyim, gerçekten şerefli ve namuslu bir adamdı ve kendine yediremeyeceği çok şey yaşadı. Cezaevindeyken, benim ağabeyime psikolojik baskı yaptı. Psikolojik olarak bitiren bu kadındır. Benim ağabeyim, sapıkdıysa caniydiyse kadın satıcısıysa benim ağabeyim kardeşine tecavüz edecek bir adamdıysa çocuklarına tecavüz edecek bir adamdıysa sen 11 yıldır bu adamı tanıyan bir insansın ve evli bir kadınken, kalkıp benim ağabeyimin yanına gelen bir kadınsın. Benim ağabeyim, çok namuslu bir adamdı. Ben, suç duyusunda bulunuyorum, şu anda. Şura Akkök Akşeker, sen benim ağabeyimin ve iki yeğenimin katilisin.

'SOYADI' İDDİASI

Şura Akkök Akşeker'in evliyken, ağabeyine kaçtığını ileri süren Pınar Akşeker, ölen yeğenleri Ela Su ile Hacer Hira'nın soyadılarının 'Anılsın', baba adlarının da 'Abdullah' yazılı olduğu nüfus cüzdanlarını gösterdi. Akşeker, şunları söyledi:

Benim ağabeyimden olan Hira ve Ela Su, o evli olduğu adamın soyadını taşıyor. Onun kütüğüne yazılı. Biz şerefsiz ve namussuz insanlar değiliz. Benim ağabeyim, o kadar şerefli ve onurluydu ki yaşayamazdı artık ve kendini de o iki evladını da gözü açık gitmesin diye, katletti. Bizi de katletti. Bizim de yüreklerimiz, cayır cayır yanıyor ve sebep sensin Şura Akkök Akşeker. Ben, suç duyurusunda bulunuyorum. Benim ağabeyim, cezaevi sürecinde çocuklarını göstermediği için bu kadın; benim ağabeyim, 3 ay Manisa'da akıl hastanesinde yatmış bir adam. Benim ağabeyim, cezaevindeyken, 2 defa ipten alınmış bir adam. Bunların sebebi, Şura Akkök Akşeker'dir. Benim ağabeyim ve iki evladının katili Şura Akkök Akşeker'dir ve o kadın, Antalya'da 2 evladının cesedini almaya benim ağabeyimle de evliyken yanındaki dostuyla duyduğumuza göre, nişanlısıyla birlikte gelmiştir.

'PARASI İÇİN CEZAEVİNDEYKEN NİKAH KIYDI'

Şura Akkök Akşeker'in ailesiyle ilgili ortaya attığı iddiaların asılsız olduğunu, kendisini tehdit etmediklerini, aksine onun kendilerini tehdit ettiğini ileri süren Pınar Akşeker, Şura Akkök Akşeker, "Benim ağabeyimle cezaevindeyken, resmi nikah yaptı. Bu nikahını yapmasının sebebi, ağabeyimin benim adıma, benim hesabımda olan 120 bin lira parayı alabilmek için. Ağabeyimi ve bizleri kandırarak, 120 bin lirayı alabilme adına resmi nikah yaptı. Parayı aldıktan sonra da ağabeyimden ayrılmak istediğini söyledi" diye konuştu.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Cahiliye döneminde Araplar da aynı zihniyetten kızlarını diri toprağa gömerlerdi...senin oğlunun yaptığı da bu...
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Hala o katili savunuyor katilin ailesi ulan ne insanlar var şu hayatta
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne yapmıştır bilmiyoruz ama 2 masumu öldüren bir katil için " Benim oğlum, o 2 çocuğunu niçin öldürdü biliyor musunuz?Onlar gibi terbiyesiz olmasın, diye." savunmak sağlıksız bir düşüncedir.
    Cevapla
  • misafir 4 6 yıl önce Şikayet Et
    hikayenin tamamını bilmiyoruz, ben şahsen tüm hikayeyi duymak istiyorum, cani dediğiniz adam son olarak kendi canına kıydı, bu insanı bu duruma getiren olaylar zincirini bilmek istiyoruz
    Cevapla
  • hakkı 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar haklısın şu an kadın terörü var ve devlet bunu yasallaştırdı para için kadınların şu an yapmayacagı şey yok yalanmı iftiramı ne arasan mevcut kimsede maval okumasın
    Cevapla
  • elmas 6 yıl önce Şikayet Et
    İki çocuğun öldürülmesine haklı bir gerekçe arayan kafa yapısından Allaha sığınalım. Bu yorumun niyeti baştan belli 'kadın ne yaptıda adam böyle oldu.' Bu olayın lanetlenmesinden başka yorum mu olur? Türkiye'de katil olan erkek kadar katil adayı erkek var. acı ama gerçek. hemde kendi çocuklarını öldürecek kadar aşağılığından.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR