ABD çıldıracak... Ankara'da tarihi imza!

Türkiye ile Rusya arasında S-400 savunma füzeleriyle ilgili imzalar Ankara'da atıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2017 13:07 GÜNCELLEME 29.12.2017 13:43 GÜNCEL
ABD çıldıracak... Ankara'da tarihi imza!
ABD çıldıracak... Ankara'da tarihi imza!

TÜRKİYE İLK OLDU

Rusya ve Türkiye'nin hava savunma sistemi S-400'e ilişkin nihai imzaları Ankara'da attıkları duyuruldu. Türkiye, Rusya'dan S-400 satın alan ilk NATO ülkesi oldu.

RUSYA GEÇTİĞİMİZ HAFTA AÇIKLAMIŞTI...

Rus savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov, Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemleri sevkiyatının 2019 yılı sonunda başlayacağını geçen hafta açıklamıştı.

CANİKLİ: ANLAŞMA BİTTİ

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, "İki sistem, 4 batarya. Anlaşmanın hepsi sağlandı." ifadesini kullanmıştı. Milli Savunma Bakanı Canikli, "Aslında orada imzalanacak olan krediyle alakalı bir konuydu. Daha doğrusu 'Kredi mi kullanalım, yoksa kendimiz mi finanse edelim'in sonunda, 'Bir bölümünü kredili olarak kullanalım.' şeklinde görüş ortaya çıktı. Yoksa anlaşma bitti" diye konuşmuştu. 

DOLAR DEĞİL RUBLE İLE ÖDEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kredi anlaşmasının bugün Ankara'da imzalanacağını duyurmuş, ''Rusya'ya ödeme dolar değil ruble ile olacak'' ifadesini kullanmıştı.

YORUMLAR 60 TÜMÜ
  • 6 yıl önce Şikayet Et
    s400 ler 2020 de elimize geçecek. ABD'nin bizim için planladığı şeyleri gerçekleştirmesi için üç senesi daha var.
    Cevapla
  • Oyun bozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu tarz savunma sistemleri ülke ekonomisi ni güçlendirir çünkü yatırımcılar para kazanacağı bilse dahi o ülkenin güvenli olup olmadığına bakar almayi değilde inşallah bu tarz teknoloji yi üretmek nasip olur
    Cevapla
  • Özgün 6 yıl önce Şikayet Et
    Hele Bi elimize geçsin nasıl olduğuna bi bakalım biz daha iyisini üretir inşallah
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar yaygara hepsi 4 batarya içinmiydi taşıma suyla değirmen dönmez kendi sistemimizi üretmeliyiz
    Cevapla
  • hava savunMA 6 yıl önce Şikayet Et
    Radara yakalanmayan uçakla gelmez amerika gelince. Trilyon dolarlık bütçede çare çok. s400 de se s500 de s600 de üzerlerine gelen sayısız ucuz ama güçlü füzeye karşı koyamaz. Bakınız suriyedeki tomahawk saldırısı. O saldırı daha büyük ve hava savunma bataryalarına yapılabilirdi. Hem o radarlar hem fırlatıcılar aşırı yüke dayanamaz. tek çare nükleer caydırıcılık. TEK ÇARE!!!!! Açlıktan ölen ufacık kuzey kore ABDyi korkutan nasıl titretiyor. Mesele bombayı üretemeden kaddafi saddam gibi sobelenmemek. . .
    Cevapla
  • adem turgut 6 yıl önce Şikayet Et
    asılsız iddaalar.suudi arabistan bile saçma sapan sistemlerle husilerden gelen füzeleri engelliyor sen s400'ü ne sanıyosun.rusya engellemek istemedi hepsi bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR