Batman’da bayrağa çirkin saldırı

BATMAN'daki ‘Sanat Sokağı'nda bulunan Batman Lisesi'nin duvarına yağlı boya ile yapılan Türk bayrağının üzerine kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından siyah boyayla çarpı işaretleri atıldı.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 09.08.2007 13:29 GÜNCELLEME 09.08.2007 13:29 GÜNCEL
Batman’da bayrağa çirkin saldırı
Batman’da bayrağa çirkin saldırı
Arif ARSLAN'ın haberi

Belediye tarafından 3 yıl önce Ziya Gökalp Mahallesi'nde oluşturulan ‘Sanat Sokağı'nın sonunda yer alan Batman Lisesi dış duvarlarına okulda görevli resim bölümü öğretmenleri geçen yıl tarafından yağlı boya ile Silvan'da bulunan tarihi Malabadi Köprüsü ile antik kent Hasankeyf'in yanı sıra Cumhuriyet'in 80'inci Yıl kutlamaları kapsamında Türk Bayrağı yapıldı. Öğretmenler tarafından okulun dış duvarına Türk bayrağının yanı sıra yapılan resim ve motiflerle Sanat Sokağı'na ayrı güzellik katıldı. Bu sabah Sanat Sokağı'ndan geçenler Batman Lisesi dış duvarındaki Türk bayrağının üzerine siyah sprey boya ile çarpı işaretleri atıldığını görünce durumu polise bildirdi. Dün gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Türk bayrağına yapılan çirkin saldırı, Sanat Sokağı sakinlerinin de tepkisine neden oldu. Bunu görenler Türk bayrağının bu ülkenin ortak değeri olduğunu ve saldırının kabul edilemeyeceğini söyledi. Polis, bayrağa saldırıyla ilgili oruşturma başlattı.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • ferhat ferhat 18 yıl önce Şikayet Et
    Ayrılıkçı Zihniyetlere Yazıklar olsun... Her Kürt vatandaşımızı bir PKK\'lı olarak gören,PekSaygıdeger cCc kardeslerime soruyorum..Kaç sefer Batman\'a iştirak ettiniz?Kaç tane Batmanlı arkadaşınız var? Neyse \"insan\" heryerde insan!Bizler Batmanlı,T.C vatandaşları olarak ülkemiz için canımızı da veririz.Bu ülke kimsenin tapulu malı değildir.Bizim de bu topraklar üzerinde İstiklal Savaşı zamanında kanımız akmıştır.Birkaç kendini bilmezin yaptıklarını benim suçsuz günahsız doğmamış cocuklarıma mâl edemezsiniz.Bizler Batmanlıyız baskaları değil!Saygılar
    Cevapla
  • said özkürt 18 yıl önce Şikayet Et
    kınama. UGUR KAN\'ı kınıyorum \"işte hepsi pkklı\" derken neyi kast ediyor.eğer tüm kürtleri veya tüm batmanı kast ediyorsa tam ayrılıkçı ve bağnazlık örneği göstermiştir. bu memleket yanlız senin değil bu bayrakta!!! ben bir batmanlı kürt olarak senden ve senin gibilerden çok daha fazla al bayrağa sahip çıkıyorum. terör burda zülümde burda. senin gibiler oturduğu yerden anca ahkam keserler. olarak kürt kardeşlerini seningibi ötekileştirmeye çalışan lar oldukça butür saçma ve hain olaylarda olacağına emin olun
    Cevapla
  • said özkürt 18 yıl önce Şikayet Et
    bayrağa saygı. bu bayrağa saldıran hainler. bu ülkenin vatan daşı iseler yazık bizeki bu bayarğın değerini onlara kavratamamışız.ve o hayinler şunu bilmeliki;o bayrak heppimizin. buarada ve tüm türk kardeşlerime şunu söylemek isterim sakın al bayrağı tek başınıza sahiplenip yanlız laştırmayın yoksa tarih bu nesli affetmez o heppimizzin!!!
    Cevapla
  • ali güzel 18 yıl önce Şikayet Et
    Ne bu ya?. Bayrak bu ülkedeki 72 milyon insanın sembolü ve aziz şehilrimizin bize bıraktığı en önemli hatıradır.Bayrağımıza saldıracak kadar alçalmış insanların bu ülkede işi olamaz.Ya sev ya terket!
    Cevapla
  • talip şimşek 18 yıl önce Şikayet Et
    yazık diyorum. bende bır batmanlı olarak kınıyorum bunu ama lutfen bunu herkese mal etmesınler hepımız bu vatanın evlatlarıyız bır kaçtane dengesız ınsan için herkese mal etmeye kımsenın hakkı yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR