Dayakçı gelin hakkında yeni gelişme

Bursa'da, alzheimer hastası kayınvalidesini sokak ortasında dövdüğü iddiasıyla gözaltına alınan kadın serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2018 12:41 GÜNCELLEME 26.09.2018 13:22 GÜNCEL
Dayakçı gelin hakkında yeni gelişme
Dayakçı gelin hakkında yeni gelişme

Yıldırım Demetevler Mahallesi 114'üncü Sokak'ta oturan alzheimer hastası Fatma A. (82), gelini Sevim A. (55) tarafından sokak ortasında dövüldü. Sevim A.'nın kayınvalidesini dövme anları aynı mahallede oturan Abdurrahman K. (24) tarafından cep telefonuyla kaydedilip sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler tepki topladı. Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erkut Öneş, eve giderek oğlunu ikna ettiği yaşlı kadını alıp huzurevine yerleştirdi. 

Gözaltına alınan Sevim A. polis merkezine götürüldü. Sevim A. ifadesinde, kayınvalidesinin alzheimer hastası olduğunu, sürekli evden çıkıp kaybolduğunu söyledi, ancak dövdüğü iddialarını ise reddetti.

Sevim A. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

 

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • biri 5 yıl önce Şikayet Et
    artık çok meraklanmaya başlıyorum medyada ki tepkilerden sonra tekrardan o caniyi tutacaklarmı nedense hep böyle oluyor
    Cevapla
  • Garip 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer gerçekten adalet varsa hayallerinizde bu bir adalet değil çünkü bunu bi kadına yapan bir erkek olsa ülkenin gündemine oturturdunuz kadına yapılan şiddet sadece kadından değil bu şiddeti kim yaparsa onun bir cezası olmalı şiddet kime yapılırsa mutlaka cezası olmalı gerek kadına gerek erkeğe yapılmış olsun.ilgililere duyurulur
    Cevapla
  • Mehmet Emin DEMİR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin huzursuzluğunda çoğunlukla kadınların payı var. Zihinlerinde bir dünya oluşturmuşlar. Bu dünyada erkekleri onları adeta taparcasına sevmek zorundadırlar. Bu sevilmelerini herkese acık cıcık ederek ne kadar sevildiklerini açık etmelidirler. Bu sevilmeden kadının kendi ailesi çok sevilecek, erkeğin ailesi sevilmeyecek hatta en ufak hatalarda ders verici cezalar verilecek. Eğer bunlar olmaz ise erkeğin dünyası bir daha kendine gelmeyecek şekilde allak bullak edilecek. Araştırın aile sorunlarının temelinde hep bu vardır.
    Cevapla
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    ah bizim adliyelerimiz ah
    Cevapla
  • vatansever 38 5 yıl önce Şikayet Et
    insallah sende ayni duruma disersin senin gelininde sana daha kotusunu yapar. AMiN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR