İŞKUR'dan şehir hastanesinde iş garantili kurs! Nasıl başvuru yapılır?

İŞKUR, Ankara Ticaret Odası, Tepe Servis ve Yönetim AŞ, ile Bilkent Şehir Hastanesinde istihdam edilmek üzere ilk etapta bin kişilik iş garantisi olan meslek edindirme kursu veriyor. Peki başvurular ne zaman başlayacak? Başvuru işlemleri nereden yapılacak? İşte detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2018 09:11 GÜNCELLEME 10.10.2018 09:11 GÜNCEL
İŞKUR'dan şehir hastanesinde iş garantili kurs! Nasıl başvuru yapılır?
İŞKUR'dan şehir hastanesinde iş garantili kurs! Nasıl başvuru yapılır?

Ankara Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası (ATO), Tepe Servis ve Yönetim AŞ ile iş birliğinde, Bilkent Şehir Hastanesinde istihdam edilmek üzere ilk etapta bin kişiye iş garantili mesleki eğitim verilecek. ATO'dan yapılan açıklamada, Oda ve İŞKUR ile Tepe Servis ve Yönetim AŞ arasında Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) imzaları atıldı. Yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik elemanı kadroları için iş garantili istihdam çerçevesinde bin kişiye iş garantili eğitim verileceği ifade edildi.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

 

Protokol kapsamında, yakın tarihte hizmete girmesi planlanan 3 bin 731 yataklı Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik elemanı olarak çalıştırılmak üzere ilk etapta bin kişiye eğitim verilecek.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen ATO Yönetim Kurulu Üyesi Edip Balcı, Oda olarak üyelerinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak projelere her zaman destek olduklarını bildirdi.

Protokolün iş gücü arz ve talebini dengeleyebilecek güzel bir proje olduğunu belirten Balcı, "ATO olarak bir masa başı projesi değil, saha projesi olduğunu gördüğümüz için MEGİP'e destek veriyoruz. Ankara'da istihdamın artması ve Türkiye ekonomisinin kalkınması için gereken tüm gayreti göstereceğiz." ifadesini kullandı.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Başvuru yapan adaylara ilk etapta eğitim verilecek. Daha sonra kursiyerler, özel şirket bünyesinde istihdam edilecek ve başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Bilkent Şehir Hastanesi

YORUMLAR 2
  • YÜCEL GÖKCAN 5 yıl önce Şikayet Et
    15 sene bahçivan temizlikte çaliştim her işten anliyorum
    Cevapla
  • özge 5 yıl önce Şikayet Et
    başvuru tarihi ne zaman
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR