Mansur Yavaş'ın paylaşımı isyan ettirdi! Büyük tepki

31 Mart yerel seçimleri için CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve İYİ Parti ve HDP'nin de ortak olarak desteklediği Mansur Yavaş, dün yaptığı bir paylaşım sonrası sosyal medyada büyük tepki gördü.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2019 14:36 GÜNCELLEME 21.02.2019 14:37 GÜNCEL
Mansur Yavaş'ın paylaşımı isyan ettirdi! Büyük tepki
Mansur Yavaş'ın paylaşımı isyan ettirdi! Büyük tepki

Haber 7

Dün vefatının 4. yılında tüm Türkiye'de büyük bir minnet ve saygı ile anılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu, 20 Şubat 2015 tarihinde henüz 24 yaşındayken İzmir Ege Üniversitesi'nde, karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada teröristlerce katledilmişti. Çakıroğlu'nun şehadet haberi ülkeyi yasa boğmuştu. Siyasilerden magazin ve spor camiasına kadar hemen hemen her kesimden bu olaya tepki yağmıştı.

 

 

Konuyla ilgili Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan okulun Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi Nurullah S. tutuklanmış, 7 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

'FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU' PAYLAŞIMI BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

 

 

Dün şehit oluşunun 4. yılında tüm kesimler tarafından saygıyla anılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili bir paylaşım da ''CHP-İYİ Parti-HDP'' ittifağının ortak Ankara adayı Mansur Yavaş'tan geldi.

Mansur Yavaş, sosyal medyadan şehit Çakıroğlu'nun fotoğrafıyla birlikte ''Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. 1000 yıldır bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimiz gibi o da ölümsüzlüğü tatmıştır. Aziz hatırası artık milletimize emanettir. Mekânı Cennet olsun.'' şeklinde bir mesaj yayımladı. 

Bu mesajın ardından vatandaşlar paylaşıma tepki yağdırdı. Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu şehit eden teröristlerin Meclis'teki sözcüleri ve sempatizanı oldukları HDP'nin desteğini alması vatandaşları isyan ettirdi. 

KILIÇDAROĞLU'NA ''OZAN ARİF'İ NEDEN ANDIN?'' TEPKİSİ

Geçtiğimiz 13 Şubat tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde gırtlak kanseri tedavisi gören ve Ülkücü camiada en bilinen simalardan olan Ozan Arif'in hayatını kaybetmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun taziye mesajına parti içinden ve bazı partililerden tepkiler gelmişti.

YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • ANKARALI 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'nın seçmeni işini bilir.Bu adama kesinlikle Oy vermez.
    Cevapla
  • Başkentli 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ülkücü değil türkücü...
    Cevapla
  • lazoğli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ankara bu adama oy verecek ve kazandıracakya ona yanarım
    Cevapla
  • Mev 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi bakın chpliler nereye gidiyorsunuz
    Cevapla
  • 0606 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkentliler sana yetki vermeeeeeeeeezz.Anlayamadınmı???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR