2019 Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Bayramda 9 gün tatil var mı?

Diyanet İşleri Başkanlığı yayınladığı Dini Günler Listesinde, 2019 Kurban Bayramının ne zaman olduğunu açıkladı. Tatil planlarını sadece yıllık izinlere göre şekillendirmek istemeyenler Kurban Bayramı tatilini bekliyor. Ramazan-ı Şerif ayını eda ettikten 64 gün sonra bu kez de Kurban Bayramı'nı yaşamış olacağız. Kurban Bayramı tatili için seyahat planı yapacak olanlar şimdiden “Kurban Bayramı ne zaman?” ve “Kurban Bayramı tatili kaç gün?” sorularını gündeme getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2019 14:10 GÜNCELLEME 19.06.2019 14:10 GÜNCEL
2019 Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Bayramda 9 gün tatil var mı?
2019 Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Bayramda 9 gün tatil var mı?

Kurban Bayramı, Müslümanlar tarafından Hicri Takvime göre Zilhicce ayının 10. gününden itibaren dört gün boyunca kutlanan bir dini bayramdır. 

 

 

Tatil bitirip mesaisine başlayan vatandaşlar 2019 Kurban Bayramı tarihini merak etmeye başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Kurban Bayramı ne zaman? sorusuna açıklık getirildi. 

2019 yılı Kurban Bayramı için geri sayım sürüyor. İşte Kurban Bayramı tarihi ve tatil günleri hakkında merak edilenler…

 

 

2019 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Arefe Günü 10 Ağustos 2019 Cumartesi

Kurban Bayramı 1. Gün 11 Ağustos 2019 Pazar

Kurban Bayramı 2. Gün 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Kurban Bayramı 3. Gün 13 Ağustos 2019 Salı

Kurban Bayramı 4. Gün 14 Ağustos 2019 Çarşamba

2019 Kurban Bayramı'nın 9 gün tatil olması beklenmiyor. Tatil planını şimdiden yapacak vatandaşları ilgilendiren konuyla ilgili yeni gelişmeler önümüzdeki günlerde şekillenecek.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Bilal 4 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin yaparlar,Japonlar fazladan 5 gün tatil yaptıkları için hükümeti protesto ediyorlar bizde başımızdakiler dahil ne kadar daha fazla izin yapabşliriz merakındayız
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    okullar üniversite öğretmenler-hocalar zaten yaz tatilinde özel sektör 4 gün tatil veriyor sonra işe çağırıyor.resmi tatil olsa sadece memurlara tatil olacak hepsi bu
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir ya, tatil tatil tatil..! Üretim lazım, çalışmak lazım, iş yapmak lazım. Bir de derler ki ekonomik kriz var! Nasıl var anlamış değilim, Ramazan bayramını tatiline 12 Milyar harcanmış, 2 milyon insan uçakla tatile gitmiş, 3 milyon insan akdenize, 2 milyon insan egeye tatile gitmiş. Bu rakamları NTV Ekonomi bültenin de dinledim.
    Cevapla
  • tunc 4 yıl önce Şikayet Et
    özel sektörü yani bizi kapsamadığı için isterse 90 gün olsun banane arefe günü bile çalışılıyor maalesef
    Cevapla
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    olsun olsun hatta hiç işbaşı olmasın yılın 365 günü tatil olsun hatta diğer yıldan da alıp bu yıla eklesinler bu ne ya kimsenin iş yaptığı yok tatiliniz batsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR