Yanında taşıdığı evcil hayvanı ile birlikte trene binerek yolculuk yapmak isteyen kadın kondüktör tarafından indirilmek istenince trenin 2 saat gecikmesine ve yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden oldu. 

Olay, Eskişehir istikametinden Kütahya, Tavşanlı istikametine giden bölgesel trende meydana geldi.  Yanında taşıdığı hayvana bilet almadığı ve kurallara uygun olmadığı gerekçesi ile kondüktör tarafından uyarılan daha sonra da trenden indirilmek istenen kadın, kondüktöre hakaret etmesi üzerine araya giren yolcularlara da sözlü hakaretlerde bulundu. Sözlü hakaretlerin dozunu kaçıran kadının trende yolculuk yapan diğer vatandaşlara da fiziki müdehalede de bulunduğu iddia edildi.

Olay sonrası Sabuncupınar tren istasyonunda şahsın yeri değiştirildi. Trenin Kütahya garına gelmesi ile birlikte ihbar üzerine olay gelen  jandarma ekipleri kadından şikayetçi olan darp mağduru yolcuların ifadesini almak üzere karakola götürüldü. Trenin 2 saat rötar yapmasına ve yüzlerce kişinin mağdur olmasına neden olan ismi açıklanmayan Kadın hakkında çevreye rahatsızlık vermek, kolluk kuvvetlerine kimlik ibraz etmemek,trenin yola devam etmesine engel teşkil etmesi ve kurallara uygun olmayan bir şekilde trene hayvan soktuğu için soruşturma açıldığı bildirildi. 

Yorumlar 82 Yorum Var
  • Kerem 22.07.2019 19:32
    Kurallara uymadığı için, sonucuna katlanmak yerine, saldırgan bir üslupla herkesi mağdur ederek olayın büyümesine neden olmuştur. Olayın zerre kadar hayvan ya da kadın düşmanlığıyla alakası yok. Eğer trende sigara içseydi aynı muamele yine yapılacaktı. Toplu ulaşımda herkes kafasına göre hareket edemez. Medeni bir insan olmadığı çok açık.
  • Video net değil 22.07.2019 18:20
    Video kesik kesik olaylar tam olarak aktarılmamış bu videoya göre hüküm verilmez.Fiziki müdahele ve hakaret videoda belli olmuyor.Ayrıca kadın hayvanı kucağında taşıyor neden bilet alması gerekiyor anlamadım.Orda ki yolcularda o hareketleri bi adama yapın bakalım aynı şeyleri o zaman görelim.
  • Cancan 22.07.2019 16:34
    Şımarık karı
  • Ali 22.07.2019 16:06
    Hayvan ve kadın düşmanları kendilerini ele veriyor. Kadına dayak atılmasını isteyecek kadar düşük seviyeli yorumlar yapılıyor. Yazık. Halkımız adına üzülüyorum.
  • hakan 22.07.2019 16:02
    Tcdd zararını istesin bundan 2 saat ne demek. Kamusal haklar bu kadar fütursuz kişiler için kullanılmalı. Ceza verdirilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek