55 gündür eşinden haber alamıyor: Beklemek bizi yordu

İzmir'de 7 Haziran'da cuma namazına gitmek için evden çıkan alzheimer hastası 68 yaşındaki Hasan Kayhan'dan 55 gündür haber alınamıyor. Eşinin hayatından endişe ettiklerini söyleyen Fatma Kayhan, "Bir an evvel haber almak istiyoruz. Beklemek bizi çok yordu" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2019 09:24 GÜNCELLEME 01.08.2019 09:24 GÜNCEL
55 gündür eşinden haber alamıyor: Beklemek bizi yordu
55 gündür eşinden haber alamıyor: Beklemek bizi yordu

İzmir'in Bornova ilçesinde, cuma namazına gitmek için evinden çıkan alzheimer hastası Hasan Kayhan'dan (68), 55 gündür haber alınamıyor. Fatma Kayhan, eşinin hayatından endişe ettiklerini söyleyerek, "Bir an evvel bir haber almak istiyoruz. Beklemek bizi çok yordu" dedi.

Alzheimer hastası olan, 3 çocuk babası Hasan Kayhan, 7 Haziran Cuma günü Erzene Mahallesi 33 Sokak'taki evinden cuma namazına gitmek için çıktı. Ancak geri dönmedi. Oğlu Nihat Kayhan durumu polise bildirdi.

Kayıp başvurusu üzerine çalışma başlatan polis, Kayhan'ın en son, evden çıktığı gün saat 13.00 sıralarında görüldüğünü belirledi. AKUT ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması yaparken, polis, MOBESE kameralarını mercek altına aldı. Tüm çabalara rağmen aradan geçen 55 günde Kayhan'ın izine rastlanmadı.

 

Babasını ararken kayıp olan 3 kişinin bulunmasını sağladıklarını ancak kendilerinin sonuç alamadıklarını söyleyen Nihat Kayhan, "Cumaya diye evden çıkmıştı. Akşam eve gelmeyince emniyete haber verdik. Her yere, otobüs duraklarına ilan dağıttık, sosyal medyadan çağrıda bulunduk. Ekiplerle dağlara baktık. Ama bir sonuç alamadık. İlanlarla gelen telefonlara bir şekilde ulaştık. Gittik baktık, babamı ararken, üç kişi bulundu. Bundan dolayı mutluyuz ama babam için henüz bir sonuca ulaşamadık. Herkesin vereceği desteğe ihtiyacımız var" dedi.

'BEKLEMEK YORDU'

Eşinin hayatından endişe ettiğini söyleyen Fatma Kayhan da, "Çok üzgünüz, bir an evvel bir haber almak istiyoruz. Beklemek bizi çok yordu. İyi ya da kötü bir haber istiyoruz artık. Kaybolduğu gün üzerinde kahverengi pantolonu, mavi benekli kısa kollu bir gömleği vardı. Buradaki camiye gitmek için çıktı evden. Alzheimer hastası olmasına rağmen kendisini ifade edebiliyordu. Son zamanlarda denge problemi vardı. Düşüp hafızasını kaybetmiş olabilir. Vatandaşlardan ricam gören bize haber versin" diye konuştu.

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR