Avrasya Tüneli'nde kaza: Trafiğe kapatıldı

Avrasya Tüneli, Avrupa- Anadolu yönünde meydana gelen kaza nedeniyle trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araç tünelden çıkarıldıktan sonra trafik normal seyrine dönerken, sürücü kazayı yara almadan atlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.08.2019 15:10 GÜNCELLEME 27.08.2019 19:21 GÜNCEL
Avrasya Tüneli'nde kaza: Trafiğe kapatıldı
Avrasya Tüneli'nde kaza: Trafiğe kapatıldı

Kaza, saat 14.30 sıralarında Avrasya Tüneli'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avrupa- Anadolu yönünde seyir halinde olan Azerbaycan plakalı otomobilin sürücüsü Haciyer Rouf Şüküroğlu henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek, tünel içinde kaza yaptı.

Kaza nedeniyle tünel trafiğe kapatıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, kaza yapan araç ekiplerin çalışmasıyla tünelden çıkarıldı. Kaza yapan aracın yoldan çekilmesiyle tünel trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • esven 4 yıl önce Şikayet Et
    gerek şehirler arası yollardaki tünel ve gerekse şehir içi alt geçitlerde özellikle güneş ışınlarının çok yoğun olduğu anlarda girişlerde sürücüler geçici körlük yaşayabiliyorlar kazalarda o anlarda vukuagelmektedir onu önlemenin yolu tünel vealtgeçitlerin duvar ve şeritlerinin fosfor ile belirli hale getirilmesi veya bu geçitlerin ilk girişlerinin projektör gibi yoğun ışıkla ışklandırılmasında fayda mülahaza etmekteyim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR