Haluk Bayraktar'dan Gürsel Tekin'e belgeli yanıt

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin sosyal medya hesabından T3 Vakfıyla ilgili yalan bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşımın ardından Baykar Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar kendisine belgeli yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.09.2019 17:16 GÜNCELLEME 27.09.2019 17:24 GÜNCEL
Haluk Bayraktar'dan Gürsel Tekin'e belgeli yanıt
Haluk Bayraktar'dan Gürsel Tekin'e belgeli yanıt

CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin sosyal medya hesabından T3 Vakfıyla ilgili  yalan bir paylaşımda bulundu. Tekin bu paylaşımında Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın geçmiş dönemde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden nakdi yardım aldığı yalanını yazdı. Bu paylaşımın ardından Baykar Savunma Genel Müdürü Haluk Bayraktar kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Özge Ural Öztürk'ün imzasıyla yayınlanan belgeyle yanıt verdi. 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • m demir 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlarin politikasi camur at izi kalsin
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar bilerek yalan söylüyorlar ve münafıklık öyle olmaz böyle olur dercesine yarışıyorlar. resmen yaratıcısına savaş açmışlar ama idrak edemiyorlar YAZIK ÇOK YAZIK
    Cevapla
  • Haydar 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHP yi istanbul belediye başkanlığına taşıyanlar sadece sol kesim mi ? Sağcılar, muhafazkarlar oy vermedimi , verdiler. Sonuç kendi bindiği dalı kesen bir sağ kesim ile kaptanın değişmesi için geminin batmasını isteyen solcular olduğu sürece bu tip adamlar çıkıp çirkin iftiralar atacaklar, çamur at izi kalsın prensibi ile vatan için çırpınan insanları kirletmeye çalışacaklar. Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
    Cevapla
  • Furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün devlet yetkilileri CHP nin bu yalanları için mahkemeye gitmeliler. CHP nin yalancılığı mahkemeler tarafından da tescillenmeli. Bunları insan içine çıkamayacak hale getirmeli.
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman söylüyorum "Türkiye nin en tehlikeli teşkilatı chp dir."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR