'Operasyon ne zaman' sorusuna' Çavuşoğlu'ndan çok net cevap!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu. ABD ile ortak kurulması planlanan 'Güvenli Bölge' konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Son günlerde sıkça gündeme gelen '"Fırat'ın doğusuna operasyon ne zaman?" sorusuna "Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman talimat verirse gereken yapılır." cevabını verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2019 12:56 GÜNCELLEME 03.10.2019 13:37 GÜNCEL
'Operasyon ne zaman' sorusuna' Çavuşoğlu'ndan çok net cevap!
'Operasyon ne zaman' sorusuna' Çavuşoğlu'ndan çok net cevap!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye'nin kuzeyinde kurulması planlanan Güvenli Bölge konusuyla ilgili açıklamalarda bulunurken, 'Fırat'ın Doğusu'na harekat' meselesiyle ilgili de operasyon sinyalini verdi.

 

 

ABD'NİN SAMİMİYETSİZ TAVIRLARI 
Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz ABD'nin teklifi ile birlikte burada gerçekten bir Güvenli Bölge oluşturulması için samimi davrandık. Fakat aynı samimiyeti ABD tarafından görmediğimiz aşikardır. Başkan Recep Tayyip Erdoğan da özellikle bu konuya vurgu yaptı. Amerika ile devam bu sürecin bizi istediğimiz noktaya götürmeyeceğiz kanaati biz de var. Sahadan gelen bilgiler bunu teyit ediyor." diye konuştu.

FIRAT'IN DOĞUSU'NA HAREKAT NE ZAMAN?

 

 

Bakan Çavuşoğlu, "Bizim zaten bu noktaya girme ve burayı Güvenli Bölge yapma planımız vardı. Sayın Cumhubaşkanımız da bu doğrultuda açıklamalar yaptı. Şimdi hemen yanı başımızda terör örgütlerini buradan temizleme ve mültecileri buraya geri dönüşü için adımları atmalıyız. Hazırlıklarımız uzun zamandır devam ediyor. Tabi Başkomutan olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman talimat verirse gereken yapılır." dedi.

.

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Kum saati çalışmaya başladı bence
    Cevapla
  • 1nizam4141 4 yıl önce Şikayet Et
    2. konu var devlet büyüklerine.. 1- sigara yasağı kapalı yerde tamam da millet kendi otosunda 6-7 saat yolculuk evinde ve açık yeri olan işyerinde biraz çok sıkıyönetim insafa gelinir inş.. 2-orman yangını için çam yerine ceviz,badem, zeytin vb meyve ağaçları dikilse alev alması zor ve devlete millete kardır. saygılarla..
    Cevapla
  • adasd 4 yıl önce Şikayet Et
    s-400 lerin aralıkta kurulmasını bekliyoruz. o şekilde gireceğiz. belli.
    Cevapla
  • Kuruldu 4 yıl önce Şikayet Et
    Askeriyede tarih geriden gider.kuruldu dostum relax
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bense Süryeli gencleri toplayin onlarda savassin orda kendi yerleri icin
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Özgür suriye ordusunu kurduk ve destekledik. Savasiyorlar zaten.
    Cevapla
  • Ali29 4 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon için şu zaman diye tarih verilmez. Bir gece ansızın. Şuana kadar olanlar ülkemizin kararlığını vurgulamak için yapılan hazırlıklar ve ayrıca iş askeri operasyona gerek kalmadan bürokrasi ile çözülür mü gayretleri idi. Ama artık bürokrasi ile çözüm yok anlaşılan. Şimdi tek seçenek kaldı askeri operasyon bu da ne zaman olur bilinmez belki bu gece belki başka bir gece ama mutlaka olacak. Bir gece ansızın tepelerine ineceğiz, gömeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR