Milli Savunma Bakanlığı'nın 29 Ekim'de Resulayn'da ele geçirdiği 18 Suriye rejim askerinin Rusya'ya iade edildiği görüntüler yayınlandı.

Türk askeri Suriye'nin kuzeyinde Resulayn'da arama-tarama faaliyetleri yaparken 18 Suriye Rejimi askerini ele geçirmişti.

ESAD ASKERLERİNİN RUSYA'YA VERİLME GÖRÜNTÜSÜ

Bu askerler, Rusya'ya teslim edildi. . Milli Savunma Bakanlığı da konuya ilişkin; "29 Ekim tarihinde Resulayn’ın güneydoğusunda arama/tarama/keşif/emniyet faaliyeti sırasında ele geçirilen 18 Rejim unsuru, Rusya Federasyonu makamları ile yapılan koordine neticesinde teslim edildi." açıklamasını yaptı.

Esad'ın 18 askerinin Rusya'ya teslim edildiği görüntüler yayınlandı.

 

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Muhammet 02.11.2019 08:35
    Onlar bizim askerlerimizi alamazdı kardeş. Çünkü Türk askeri Allah yolunda şahadet olmazsa fetih için savaşır. Bu uğurda can verir can alır ama teslim olmaz. Ha şuda var silahsız insan canide olsa sıkılmaz , öldürülmez biz diğer milletler gibi yamyam değiliz . Gün gelir bir zalim bu davranışlarımızdan dolayı yola gelirde yaptığı hataların bin misli iyilik yapar . Rabbim hayırları feth şerleri def eylesin Amin.
  • Mahmut Akar 02.11.2019 08:09
    Unsuru nedir yaHU? Esir asker onlar.
  • serdar 02.11.2019 01:21
    esed müslüman değil nusayri alevi falan bunlar kandırmaca yahudi kökenli siyonist osmanlıdan sonraki şam bölgesini teslim edilen aile yanındakilerde müslüman olmasını mı bekliyorsunuz ?
  • Dervaz 01.11.2019 22:42
    Sıkın kafalarına katil hepsi
  • Çiçek 01.11.2019 20:31
    Bu esed nasıl rahat uyuyor bu esedin yanında duran askerler nasıl Müslüman bence bunlar müslümanlıgın ne oldugunu unutmuşlar yada insanlıktan çıkmışlar para mal mülk yüzünden güc için. ülkesinin insanını öldürenler bir gün ölecekler bu nu bilerek Allah a nasıl hesab verecekler düşünmezler mi Allah a inançları mı yok kimbilir
Daha fazla yorum görüntüle