İstanbul Yeni Havalimanı'ndan dün öğle saatlerinde taksiye binen erkek bir turist, Aksaray'a gitmek istediğini söyledi. Bir süre sonra gideceği yere varan turist, ödemesini yaparak taksiden indi. Ancak cep telefonunu araçta unuttuğunu fark eden turist, çevredekilerinin yardımıyla başka bir telefondan taksiciye ulaştı.

Taksiciye durumu anlatan turist, kendisini bıraktığı yere gelmesini cep telefonunu teslim etmesini istedi. Telefonu getiren taksici turistten telefonu vermek için 150 lira istedi.

Yorumlar 38 Yorum Var
  • esas 07.11.2019 23:06
    Taksimetreyi açardı 150 TL kaç km lik yoldu. Bir de gelip gitmeyi mi hesaplıyor. Bütün taksileri duraklara koyacaksın trafikte serseri mayın gibi dolaşma müşteri beğenmeme olmayacak. Terbiyesizi de duraktan men edeceksin. Durağı olmayan da çalışamayacak
  • yaaniii 07.11.2019 22:20
    ayağına çağırdıysa parasını da vermesi lazım. yoksa taksici durağa bırakır unutulan eşyayı. sahibi gider oradan alır. eşyasını unutması taksicinin suçu değil sonuçta.
  • Maksut Albayrak 07.11.2019 21:42
    Taksiciler ve minibüsçüler rrzalet durum ülkemizde
  • kadir 07.11.2019 21:30
    tabi alacak bedavamı getirecek..akşama kadar çocuğunun rızkının peşinde haa aradığı yerde taksimetreyi açar ulaşacağı yerde ne kadar yazdıysa ister
  • Kemal 07.11.2019 21:15
    Ben Hollanda da taksicilik yapıyorum ve burda müşteri bişey unuttuğu zaman kendisi ofis ya da duraga gelip unuttuğunu alır. Yok illa ki ayağıma getir derse makul bir fiyat söylenir ve iki tarafta memnun olur. Geçenlerde adam Iphone x unutmuş telefon açtı ve 50 avro vereyim sen getir dedi bende kabul ettim çünkü 2 saat bekledigin sırayı terk etme durumu oluyor ve bunu bedava yaparsan hem patron hem devlet tepene biniyir. Boş gecen bütün kilometreler burda kayda alınır ve hesap vermek zorunda kalırsın herhangi bir kontrol olduğunda. Şayet izah edemezsen ceza yersin. Bence taksicinin ücret istemesi tabidir bu durumda ve asıl fırsatçı bence müşteri vermem derse.
Daha fazla yorum görüntüle