İnce'nin iddiaları sonrası o teknenin sahibi konuştu

Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiaları ortaya atılan CHP'li Muharrem İnce'nin açıklamaları, yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.11.2019 20:10 GÜNCELLEME 26.11.2019 20:10 GÜNCEL
İnce'nin iddiaları sonrası o teknenin sahibi konuştu
İnce'nin iddiaları sonrası o teknenin sahibi konuştu

İnce'nin, "Ben genel merkezdeki bir çeteden bahsettim. Onlar kendini biliyorlar. Yazın aynı teknede tatil yaptılar" açıklamasının ardından, gözler İzmir'e çevrildi. Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ün Çeşme'de bir iş insanına ait teknede buluştuğu iddia edildi. O teknenin sahibi iş insanı Ahmet Tunaboylu ise Demirören Haber Ajansı'na (DHA) konuştu.

 

'Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü ileri sürülen CHP'li' tartışması, her geçen gün farklı açıklamalarla alevleniyor. 'Beştepe'ye giden isim' olarak gündeme gelen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, pazar günü Yalova'da düzenlediği basın toplantısında iddiaları yalanlamıştı. CHP içindeki çeteyi işaret eden İnce, "Bu iş kurultaya yönelik mi bilemem. Bunu en iyi komployu kuranlar bilir. Evet ben genel merkezdeki bir çeteden bahsettim. Onlar kendini biliyorlar. Yazın aynı teknede tatil yaptılar" açıklamasını yapmıştı.

İnce'nin bu açıklamasının ardından, yeni bir tartışma başladı.

 

Söz konusu teknede CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Öztürk'ün, Çeşme'de bir iş insanına ait teknede buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.

Bu üç ismin, tekstilci Ahmet Tunaboylu'na ait olan 'Sea Whisper' isimli teknede buluştukları, ardından Çeşme'deki Altın Yunus Oteli'nden Dalyan'a geçtikleri, CHP'li Meclis Üyesi Mehmet Aksu'ya ait bir restoranda yemek yedikleri ve toplantı yaptıkları ileri sürüldü.

'Arkadaşım olduğu için kaptanım bırakmış'

2006 model, Cranchi 480 fly marka teknenin sahibi Ahmet Tunaboylu, DHA'ya yaptığı açıklamada, olay günü orada olmadığını, İzmir'de olduğunu belirtti.

Tunaboylu, "Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran arkadaşımız bizim. Benim teknenin kaptanına gelip, Altın Yunus Oteli'nden, Dalyan'da 'Cevat'ın Yeri' isimli mekana kadar kendilerini bırakmalarını istedi.

Kaptan Tolga Pamir de bırakmış. Tolga Pamir sadece götürmüş ve bırakmış. Belediye Başkanı benim arkadaşım olduğu için götürmüş. Tekne benim evet, sadece Altın Yunus'tan Dalyan'a götürmüş. 15 dakikalık mesafe. Ben İzmir'deyim, tekne Çeşme'de. Mayıs ayında ne işim var benim. Kaptanım Tolga Pamir, götürmüş, bırakmış. Benim arkadaşım olduğu için bırakmış, yoksa bırakmaz" dedi.

YORUMLAR 3
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanımız, esed ile niye görüşmüyor diye baskı yapan CHP liler ve o zihniyettekiler acaba kendi cumhurbaşkanlarıyla niye görüşmüyorlar, kendileri görüşmedikleri gibi sanki cumhurbaşkanıyla görüşmek çok kötü bir şeymiş gibi bir baskıyı niye oluşturuyorlar. bu ülkede askerler dahi bir yerden bir yere nakledilirken zırhlı personel taşıyıcılar ile toplu halde ancak nakledilebiliyordu. istanbulda polisin giremediği semtler vardı. şimdi öyle bir şey varmı. evet ekonomik sıkıntılar olabilir ama bir çoğunun yedi göbek torunlarına yetecek kadar serveti olmasına rağmen onlardan da ağlayanlar var biraz el insaf.
    Cevapla
  • Mehmett 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakikatten cumhurbaşkanı doğru söylüyo karakedi nerde ağaca çıktı ağaç nerde ormana kaçtı orman nerde yandı bitti kül olduuuu delinin biri kuyuya bi taş atmış günlerdir bi tane akıllı çıkıpta kuyudan hala taşı çıkaramadı
    Cevapla
  • alkovan 4 yıl önce Şikayet Et
    sana sormamismi kaptanin. ben falanca yere gidiyorum diye
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR