Polis memuru yerde yatan yaralı genç kıza montu verdi

Adıyaman’da bir trafik polisi, hafif ticari aracın çarpması sonucu yaralanan ve olay yerinde ambulans bekleyen genç kızın üzerine montunu örterek üşümemesini sağladı. Polis memurunun eli öpülesi davranışı hem yaralı kızı hem de görenlerin yüreklerini ısıttı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.11.2019 17:29 GÜNCELLEME 27.11.2019 17:39 GÜNCEL
Polis memuru yerde yatan yaralı genç kıza montu verdi
Polis memuru yerde yatan yaralı genç kıza montu verdi

Edinilen bilgilere göre, Atatürk Bulvarı Valilik kavşağında yolun karşı tarafına geçmeye çalışan Zahide B. ile Kevser A.’ya, Ömer H. idaresindeki 02 MA 0462 plakalı hafif ticari araç çarptı. Kazada Zahide B., ile Kevser A. yaralandı. Yaralılardan Zahide B. olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken Kevser A. için de ambulans beklendi. Ambulans beklenirken hafif şekilde yağan yağmurdan dolayı üşüyen Kevser A.’nın yanına gelen trafik polisi Murat Demir, üzerinde bulunan polis montunu çıkararak yaralı kızın üzerine örttü.

 

 

O esnada olay yerinden geçen Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Bengü Eken de yaralı kızın başından bir an olsun ayrılmayarak onu uzun süre sakinleştirmeye çalıştı. Her iki polis memurunun yaralıya göstermiş olduğu ilgi, kaza yerindeki vatandaşlarca takdirle karşılandı. Kevser A., daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı

YORUMLAR 23 TÜMÜ
  • AS. 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsana merhamet eden Allaha merhamet etmiş olur Allah polis kardeşimizden razı olsun insanlık görevini yapmıştır teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Ancak bizim polisimizin yapacağı ve bizim polisimize yakışan bir davranış. Mutlaka ödüllendirilmeli ve topluma örnek gösterilmeli.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    işte ben böyle polis kardeşlerim için onların başına bir şey geldiğinde hiç düşünmeden kendimi onlara siper ederim fakat bazı kibirli kendini beğenmiş insanlara insan gibi davranmayanlar varya onlardan nefret ediyorum tiksiniyorum her makamda olabilirsin fakat insan olamazsın işte size örnek bir polis ALLAH senin gibilerin sayısını artırsın inşallah amin..
    Cevapla
  • Nuruosman 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yaptıran İMANDIR İman varsa imkanda vardır.
    Cevapla
  • Mecit 4 yıl önce Şikayet Et
    Zehra Ayşe afferin size yorumunuz güzel olması gereken de budur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR