Pendik’te seyir halinde olan hatlı minibüsün önünde aniden duran sürücü az kalsın faciaya neden oluyordu. Minibüs sürücüsü önünde aniden duran araca çarpmamak için fren yaptı. Arka koltukta oturan yaşlı kadın da, ani frenin etkisiyle bir anda yerinden düşerek kafasını basamaklara çarptı. Minibüs sürücüsü, kafası yarılan yaşlı kadını zamanla yarışarak hızla hastaneye yetiştirdi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Pendik’te seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, içi yolcu dolu hatlı minibüsün önüne geçerek aniden fren yaptı. Minibüs sürücüsü de otomobile çarpmamak için fren yapmak zorunda kaldı. Minibüsün arka koltuğunda oturan yaşlı kadın, ani frenin etkisiyle oturduğu koltuktan bir anda fırlayıp minibüsün basamaklarına düştü. Yaşlı kadın, basamaklara kafasını vurarak yaralandı. Kadının yakını, minibüsteki diğer yolcular ve minibüs sürücüsü de başı yarılan kadına yardım etti. Yolcular, yaşlı kadının başındaki kanamayı durdurmak için havluyla müdahale ederken, minibüs sürücüsü de hızla hastaneye doğru yola koyuldu. Yaşlı kadının tedavisi, Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acilinde yapıldı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • Gurbetci 13.12.2019 13:21
    Nerde emniyet kemeri
  • kadir 13.12.2019 12:07
    öndeki adam aniden durdu ona ceza verilmesi lazım değil mi?
  • ahmet 13.12.2019 11:36
    mimübüsçüjer her yerde aynı ani fren yapıyorlar ayrıca çok hızlı gidiyorlar yolcuyu hiç önemseniyorlar özellikle izmir bayraklıdaki şoförler
  • Sevgi 13.12.2019 11:21
    Aniden duran araca ceza kessinler. Böyle bir mantık var mı ya? Çat diye sinyal vermeden trafiğin seyrine aykırı şekilde durmak ne demek?
  • dilek 13.12.2019 10:22
    Evet en kontrolsüz, denetimsiz olduğumuz alan trafik. Ortalık maganda dolu..