BMC Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Habertürk’te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, canlı yayına bağlanarak Ethem Sancak ile tartıştı. Gazeteci Zafer Arapkirli de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada programın moderatörü Didem Arslan'ı hedef aldı.

Zafer Arapkirli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "YAZIKLAR OLSUN Didem Arslan, Ethem Sancak’ın ve yandaş yalaka bir gazetecinin, Habertürk yayınına cevap için bağlanan CHP Grup Başkanvekilini (bağırarak) susturmalarına izin verdiğin için. Bu yayınınız, TV tarihinin yüz karasıdır. Sana bu işleri böyle mi öğrettik?" dedi.

Didem Arslan Yılmaz da Zafer Arapkirli'nin mesajına canlı yayında cevap verdi.

Yılmaz canlı yayında yaptığı açıklamada Arapkirli'nin mesajını okuyarak şöyle cevap verdi:

"Birincisi ben bu işi Zafer Arapkirli sizden öğrenmedim. İkincisi korkmuyorum. Üçüncüsü biz Sayın Engin Özkoç'a, Ethem Sancak'la beraber yayın davetinde bulunduk. Sayın Engin Özkoç, Ethem Sancak'la beraber bu yayına katılmayacağını söyledi. Ve bütün cevap hakkını da kullandı. Siz de televizyonculuk yaptınız. Belki biliyorsunuzdur. Tartışma oldu. Tartışma sırasında bağzı sözler yarım kalmış olabilir. Ama ben bu işi Zafer Arapkirli sizden öğrenmedim. Öğrenmek de istemem. Bu ifadelere baktığınızda, bunu da belirteyim yani. Gazeteci adam böyle tweet atmaz. Hangi hıncınız var, bilmiyorum ama... Önce bir oturun külahı önünüze koyun, düşünün. Ondan sonra tweet atın."

Yorumlar 27 Yorum Var
  • aysel 18.12.2019 18:46
    Müthiş cevap vermişsin Didem hanım.
  • DE LI..DOLU 18.12.2019 13:15
    Didem Abla siz yolunuza devam dedin o kişiliksiz zatın ne olduğunu cümle alem biliyor ben sizlere kesin bilgi vereyim TANK PALET FABRİKASI için kesinlikle ama kesinlikle herkesin özellikle ingiliz MANDA partisi chp'nin dediği gibi satılma peşkeş çekme gibi 1 durum asla ve asla söz konusu değildir yaşı kırk ve üstü olanlar bilir 90 yıllarında ülkemiz Askerimiz Polisimiz terör örgütleri teröristlere mücadele ederken almanya kendi paramızla aldığımız tankları tek 1 şartla veriyordu oda şu Tankları terör ile mücadelede kullanmayacaksın diyordu
  • Yusuf 17.12.2019 15:29
    CHP nin Yaptığı"BAĞIRMA" Kin,Nefret, Ruhsal gerilim, Kendi iç Dünya' sında ki Piskolojik Sorunlarını TV programın da "BAĞIRMIYORUM" u bile BAGIRARAK anlatmya çalışan Hasbel KADER EDİNİLMİŞ MİLLET VEKKİLİĞİNİ Bu tür kişisel amaçları içersinde kullanmayı Başkları adına yapıyorum diye Kendi adına şahsi kullanım ile Saygı İnsanlık erdemlerini yitirdiği DUYDUK.. Mesele Başka bir açıdan bakacak olur isek "Tank Palet Fabrikası" Etem SANCAK' a PEŞKEK Çekildiği için değil de ALMAYA' nın ambargoları ile KÖŞYE SIKIŞTIRILMAYA ÇALIŞILAN TANK SORUNU NASIL OLUR' da ÇÖZÜME ULAŞTIRILIR mı acaba bir de böyle bakalım mı?
  • ERDOĞAN CANLI 17.12.2019 15:17
    Helal olsun ağzına sağlık on numara beş yıldız Takdir ettiğim bir sipiker
  • yavuz 17.12.2019 15:10
    bu adam daha öncede rezil olmuş diyanet ile ilgili twitleri ile ne de olsa cumhuriyet gazetesi yazarı alışkındır
Daha fazla yorum görüntüle