Küçükçekmece'de saat mağazası deposunun güvenlik görevlisini etkisiz hale getiren silahlı maskeli 6 saldırgan, vitrinlerdeki piyasa değeri yüksek saatleri gasbetti.

Alınan bilgiye göre, Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi 1. Sülün Sokaktaki bir saat mağazasının deposuna araçla gelen maskeli ve silahlı 6 soyguncudan 3'ü, güvenlik görevlisini tehditle etkisiz hale getirdi.

Daha sonra deponun kapısını kıran saldırganlar, 9 vitrindeki saatleri gasbederek kaçtı.

İhbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganların serbest bıraktığı güvenlik görevlisinin ifadesini alan ekipler, istasyon ve çevresinde delil çalışması yaptı, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

Saldırganların, piyasa değeri yüksek olduğu belirtilen saatleri gasbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • ali 27.12.2019 12:02
    hırsızlığın önünü almak için eski cezalara dönün ellerini kesin çalmak yerine dilensinler diyeceğim... ama güneydoğunun elektrik hırsızları aklıma geldi memlekette çalışacak adam kalmayacak... ne diyelim Rabbim hırsızları ıslah etsin bu ülke ıslah edemeyecek....
  • erdi 27.12.2019 11:41
    çalışanlar ve daha önce çalışanları kontrol edin yüzde seksen
  • müdür 27.12.2019 11:27
    şeriat olaydı bu gavurların eli kesilirdi. birdaha yapamazlardı. islamda hayat var. şimdi bunlar yakalansa bile 3 ay sonra şartlı bırakırlar.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek