'Rizeli kaptan' yaptı iddiası da yalan çıktı

Kanal İstanbul'un konuşulduğu son günlerde, Kanal İstanbul karşıtları bugün boğazda gerçekleşen gemi kazasını hükümetin yaptırdığını iddia ederek gemi kaptanın Rizeli olduğu iddiasını ileri sürmüştü. Gerçeği çok geçmeden valilik açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.12.2019 23:01 GÜNCELLEME 27.12.2019 23:06 GÜNCEL
'Rizeli kaptan' yaptı iddiası da yalan çıktı
'Rizeli kaptan' yaptı iddiası da yalan çıktı

Ukrayna'nın Odessa limanından hareket eden 23 bin 633 groston ağırlığında 191 metre uzunluğundaki Liberya bandıralı gemide, İstanbul'da Rumeli Hisarı mevkisinde makine arızası oluştu.

Gemi, Aşiyan önlerinde, iskele demirini atarak karaya oturmuştu.

 

 

'KAPTAN RİZELİ' YALANI

Kanal İstanbul karşıtları bugün boğazda gerçekleşen gemi kazasını hükümetin yaptırdığını iddia ederek gemi kaptanın Rizeli olduğu yalanını ileri sürmüştü. Valilikten yapılan açıklamada, söz konusu geminin kaptanının Gheorgita Pantelimon isimli Romanya vatandaşı olduğu belirtildi.




VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; Romanya uyruklu kaptan Gheorghita Pantelimon komutasında boğazı geçerken saat 12:13’te Rumeli Hisarı mevkiinde kıyıya çarpan 191,03 metre uzunluğundaki Liberya bandıralı ‘Songa Irıdıum’ adlı kuru yük gemisi, 13:30’da kurtarma römorkörleri yardımıyla demirini almış, emniyetle İstanbul Limanı Demir Mevkiine hareket etmiştir.

YORUMLAR 94 TÜMÜ
  • tarafsız 4 yıl önce Şikayet Et
    Halkı kin ve nefrete teşvikten alın 12 ay içeri, dinlensin biraz aklı bașına gelir de belki doğru konuşmaya başlar...
    Cevapla
  • Vatandsş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalancılara ağır cezalar verilmedikce bu yobaz hırsız yolsuz iftiracı ve hayasız şeref yoksunu mahluklar yalan ve iftiralarına devam rdecekler.
    Cevapla
  • 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw Allahtan korkun be ..
    Cevapla
  • Atrz 4 yıl önce Şikayet Et
    bir rizeli olarak bu chp kapatılması lazım diyorum çünkü chp T C yi parçalayip bölmek için ne gerekiyorsa onu yapıyor yüce ALLAH'ım bu zalim partiye fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Hasan KIRAN 4 yıl önce Şikayet Et
    C.H.P. Sizin kendiniz yalan olmuşunuz. Karşınıza bir dev aynası koymuşunuz kendinize bakarak konuşuyorsunuz. Sizler acınacak haldesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR