FOX TV'nin haber sunucusu Fatih Portakal, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki tarihi hamlesiyle ilgili tepki çeken yorumda bulundu.  Portakal, Türkiye'yi emperyalist ülkelerle bir tuttu!

Fatih Portakal, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gaza muhtaç mıyız? Muhtacız diyor. Türkiye'nin gidiş sebebi belli zaten. Bırakın siz onu Libya'da ezilenler var Hafter darbeci o öyle şu böyle, demokrasi insan hakları, özgürlük; belli Türkiye'nin neden gittiği. Ve neden bir koruma şemsiyesi oluşturmak istediği. Anlaşmanın içeriği belli aslında doğal gaz ve petrol. Türkiye'de bu duruma geldi ya. Emperyalistleri biz niye eleştiriyoruz. İnsanların doğal kaynaklarını sömürüyorlar, onu yapıyorlar bunu yapıyorlar" ifadelerini kullandı.

TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI

Türkiye'yi emperyalistlik ve sömürgecilikle suçlayan FOX sunucusu Fatih Portakal'ın sözleri Twitter'da çok sayıda kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı.

#özürdileportakal hashtag'ine atılan binlerce yorumla Portakal'a tepki Twitter'da TT listesine girdi.

Yorumlar 297 Yorum Var
  • Ahmet Yıldız 08.01.2020 18:45
    Bana Bak Portakal Mısın Mandalinamısın Nesin Türkiyenin Kıbrıs'taki Haklarını Korumak İçin Türkiye Bu Adamı Atmak Zorunda Kaldı Emperyalizmle Ne Alakası Var
  • Mrt 08.01.2020 17:00
    Sen varya bu konuda bes para etmezsin diyorsunki heryeri somurgeciler ele gecirsin sonra yetmesin ulkemizi isgal etsin yok yok seni mandalina seni isine bak sözünun bir onemi yok cunku içind e vatanseverlik yok maalesef
  • beyzade17 08.01.2020 14:28
    Komedyen çocuk...
  • Poyraz 08.01.2020 13:44
    Sen necisin nesin neyin uşağısın neye hizmetkar ediyorsun .
  • Akıncı 08.01.2020 12:12
    Bu milletin sırtına yük olmayın artık çekin gidin genleri ne kadar Satılmış mahluklar
Daha fazla yorum görüntüle