Barış Pınarı şehitlerine veda

Bombalı saldırıda şehit olan 4 asker için Şanlıurfa GAP Havalimanı'nda tören düzenlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2020 11:22 GÜNCELLEME 09.01.2020 11:35 GÜNCEL
Barış Pınarı şehitlerine veda
Barış Pınarı şehitlerine veda

Barış Pınarı Harekat Bölgesi'ndeki terör saldırısında şehit düşen 4 asker, Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan memleketlerine uğurlandı.

 

 

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, bugün Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman Mehmetçiğin şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ YANIK

 

 

Barış Pınarı Harekatı Bölgesi'nde şehit olan Uzman Çavuş Erol Yanık'ın (26) şehadet haberi Gaziantep'teki ailesine verildi.

Nişanlı olduğu öğrenilen şehit Yanık'ın bugün ikindi namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

ŞEHİT ASTSUBAY ÇAVUŞ KÖSE VE UZMAN ONBAŞI KARAKOÇ

Şehit Astsubay Çavuş Sinan Köse (27) ve Uzman Onbaşı Halil Karakoç'un (26) Mersin'deki ailelerine acı haber ulaştırıldı.

Evli olduğu öğrenilen Köse'nin cenazesinin, bugün kentte düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesinin planlandığı bildirildi.

ERDOĞAN'DAN TAZİYE MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı kapsamında yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısında şehit düşen 4 askerin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Edinilen bilgiye göre, Erdoğan, saldırıda şehit olan Astsubay Çavuş Sinan Köse, Uzman Çavuş Erol Yanık, Uzman Çavuş Fatih Akbulut ve Uzman Onbaşı Halil Karakoç'un ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

YORUMLAR 3
  • basri şen 4 yıl önce Şikayet Et
    iran bile 1 askeri için vurdu abd yi biz onlarca şehitimiz oldu yazıktır günahtır bunca masum askerimize bizim erinden subayına hepsi vatan evladı biz bunlar için dünyayı ayağa kaldırmamız lazım
    Cevapla
  • Ned 4 yıl önce Şikayet Et
    1sehide karsi 20 ypgli oldur bakalim birdaha bombali saldiri yaparlrmi
    Cevapla
  • fdgfgd 4 yıl önce Şikayet Et
    özür dilerim ana sutunda haber varmış iyi günler...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR