Kars'ta her geçen gün sayıları artan sokak köpekleri, kent sakinlerini korkutuyor. Son olarak 2 genç, köpeklerin saldırısına uğradı. Güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedilen saldırıda, gençlerden biri koşarak yol üzerindeki iş yerine girerken, diğeri yere düştü. Başını kaldırıma çarparak yaralanan genç, çektiği acıya rağmen yerden kalkarak, aynı iş yerine sığındı.

Kış dönemi nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpekleri, sokak ve caddelerde gruplar halinde dolaşarak korku ve paniğe neden oluyor. Sokak köpekleri önceki gece saat 22.30 sıralarında Faikbey Caddesi üzerindeki iş yerlerinden çıkan 2 gence saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıda, gençler hızla koşmaya başlıyor. Köpeklerin peşlerinden geldiği gençlerden biri yol üzerindeki bir iş yerine giriyor. Diğeri ise ayağı kayıp sırt üstü yere düşerek, başını kaldırıma çarpıyor. Yaralanan genç, çektiği acıya rağmen hızla yerden kalkarak, arkadaşının sığındığı iş yerine giriyor.

TURİSTLERİ DE KORKUTTULAR

Öte yandan Kars Kalesi karşısındaki, bisiklet yolu civarında da gruplar halinde gezen sokak köpekleri, turistlere de korku salıyor. Bir turist grubu, sokak köpekleri ile karşılaşınca oldukları yerde kalmak zorunda kaldı. Turistler, köpeklerin uzaklaşmasıyla rahat nefes aldı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • hakan 10.01.2020 15:40
    sağlam köpekler adamı yerler bunlar
  • ben 10.01.2020 14:57
    belediye toplayıp kısırlaştırsın. büyük şehirlerde öyle yapılıyor. kısırlaşan ve yiyecek sorunu da halledilen köpekler de kimseye saldırmıyor. kaynarca üst geçidinde köpekler merdiven basamaklarına yatıyor. insanlar üzerlerinden sağından solundan geçiyor. onlar ise gözlerini bile açmadan uyumaya devam ediyor. bu devamlı böyle. hem de iri köpekler üstelik. esnaf kemikleri yesinler diye belli yerlere bırakıyor. çok defa bir taraftan köpek, diğer taraftan kedinin yediğine şahit oldum.
  • vatandaş 10.01.2020 14:12
    her hayvansever 1 tane alıp evinde baksa sıkıntı kalmayacak. hadi hayvanseverim diyenler göreyim sizi..
  • melik 10.01.2020 14:01
    Yiyeceklerini şehirdışına korlarsanar ,dışarıya alışırlar heiç değilse bunu yapsınlar.Sokaklara yiyecek koyup alıştırıyorlar.Uzak biyere koymaya üşeniyorlar.
  • fikret 10.01.2020 13:38
    ne yani. hayvanlar açısından da insanlar tehlike saçıyor. bi de böyle düşün
Daha fazla yorum görüntüle