Bağdat Caddesi'nde dehşet saçan sürücü tutuklandı

Bağdat Caddesi'nde kaldırıma çıkarak genç çifte çarpan otomobilin sürücüsü Muhammed Enes Altun, "Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2020 17:31 GÜNCELLEME 22.02.2020 17:32 GÜNCEL
Bağdat Caddesi'nde dehşet saçan sürücü tutuklandı
Bağdat Caddesi'nde dehşet saçan sürücü tutuklandı

Bağdat Caddesi'nde  alkollü direksiyon başına geçen Muhammed Enes Altun kaldırıma çıkarak bankta otururken çarptığı Berkehan Bulgurcu ile Cansu Safi çarptı. Kazada Safi ağır yaralandı.

 

 

Kazadan sonra kaçan sürücü Muhammed Enes Altun sabah saatlerinde babasıyla giderek  polisi teslim oldu.  Muhammed Enes Altun, emniyet işlemlerini ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

ALKOLLÜ ARAÇ KULLANDIĞINI KABUL ETTİ

 

 

Altun'un savcılık sorgusunda askerden dağıtım izni içi geldiğini, olay gecesi arkadaşlarıyla buluşup eğlenmeye gittiğini ve alkol aldığını söylediği öğrenildi. Altun'un araçla seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımdaki kişiye çarptığını kaydettiği belirtildi.

Araçtan inerek yaralının durumuna baktığını söylediği öğrenilen sürücü Altun'un daha sonra uzaklaşarak ailesiyle birlikte polis merkezine gittiğini belirtiği ifade edildi. Altun'un, aracın hızını hatırlamadığını, olaydan dolayı pişman olduğunu söylediği kaydedildi.

SAVCI TUTUKLAMAYA SEVK ETTİ

Sürücü Altun, savcılık ifadesinin ardından, "Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.  Altun'un mahkeme sorgusunda da olay gecesi arkadaşlarıyla alkol aldığını, durumunun arkadaşlarından daha iyi olduğu için onların can güvenliğini düşünerek aracı kendisinin kullandığını söylediği öğrenildi.

Mahkeme, Altun'un, "Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    alkollü araç kullanıp biri ağır 2 kişiye feci şekilde çarpttı.en az 8 yıl hapis yatması lazım en az
    Cevapla
  • mazotçi 4 yıl önce Şikayet Et
    müebbet
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    chp nin medeni gençliği bumu şimdi
    Cevapla
  • anadolu ligi 4 yıl önce Şikayet Et
    babası!!!!!!! Muhammet ismini vermek yetmez ,alkolün haram olduğunu uzak durması gerektiğinide öğretmeliydin.
    Cevapla
  • B.PAŞA 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu kazamı şimdi yoksa cinayetmi bence cinayet kafayı çek geç direksiyona haydi yavrum milletin canını al sonra kaza yok usta burada olmasa ahirette Allah hesabını sorar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR