Sarıyer'de vicdansız sürücünün köpeğe çarpıp kaçtığı anlar kamerada

Sarıyer’de vicdansız otomobil sürücüsü, bir sitede 9 yıldır vatandaşların baktığı “Jason” isimli köpeğe çarpıp kaçtı. Köpeğin ayağı kırılırken, kaza anı kameralara yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2020 21:40 GÜNCELLEME 24.02.2020 21:57 GÜNCEL
Sarıyer'de vicdansız sürücünün köpeğe çarpıp kaçtığı anlar kamerada
Sarıyer'de vicdansız sürücünün köpeğe çarpıp kaçtığı anlar kamerada

Olay, geçtiğimiz 21 Şubat'ta saat 12.00 sıralarında Sarıyer Boğaziçi Malikaneleri Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, site sakinlerinin 9 yıldır baktığı “Jason” isimli köpek yolda ilerleyen bir araca havladı. Buna sinirlenen sürücü köpeği fark etmesine rağmen hızla gaza basarak çarptı. Köpek yaralanırken, sürücü ise kayıplara karıştı. O anlar ise kameralara yansıdı.

Sürücünün kimliği belirlendi

 

Olayın ardından site sakinlerinin ihbarı üzerine kanlar içinde kalan köpek, tedavi altına alındı. Sol arka patisinde kırık olan ve vücudunun çeşitli yerlerinde sıyrıklar bulunan köpeğin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Site sakinleri köpeğe çarpıp kaçan sürücünün kimliğini belirledi, sürücü hakkında suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 5
  • palolu zaza 4 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allah kainatı ve içindekileri insana hizmet etsinler diye en güzel surette ve şekilde yaratmış, insana da bu güzellikleri korusun, kollasın ve yaşatsın diye görevlendirmiş. Ama ne yazık ki insanoğlu bazı durumlarda hayvanları tenzih ederim, hayvanlardan da aşağı inebiliyor. Yazıklar Olsun. Yuhh diyiyorum.
    Cevapla
  • harbi 4 yıl önce Şikayet Et
    uzaklaşsın diye hamle yapmış ama yakın olduğu için ayağı altında kalmış, site sakinlerinin adamla ne sıkıntısı var ona bakmak lazım
    Cevapla
  • mechul 4 yıl önce Şikayet Et
    Çarpanmı hayvann.. çarpılanmı.?
    Cevapla
  • hakkı sever 4 yıl önce Şikayet Et
    Sürücününde aynı şekilde ayağını kırmak lazım. Ehliyeti iptal edilmeli, bir hayvan barınağında çalışmaya mahkum edilmeli
    Cevapla
  • etem 4 yıl önce Şikayet Et
    " Ehliyeti iptal edilmeli, bir hayvan barınağında çalışmaya mahkum edilmeli " Süper fikir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR