Salataya limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı kattı iddiası

Küçükçekmece'de bir aile ve yakın akrabaları yedikleri yemekten zehirlendi. Ailenin salataya limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı kattığı iddia edilirken, zehirlenen 9 kişi hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2020 23:17 GÜNCELLEME 07.03.2020 23:28 GÜNCEL
Salataya limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı kattı iddiası
Salataya limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı kattı iddiası

Olay, akşam saatlerinde Halkalı Merkez Mahallesi Zeynebiye Caddesi Türk Yılmaz Sokak’ta bulunan bir binada yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bulundukları evden taşınma kararı alan bir aile eşyaların taşınmasına yardım etmeleri için yakın akrabalarını çağırdı. Eşyaları kolilere yerleştirerek taşımaya hazır hale getiren aile ve akrabaları daha sonra akşam yemeği hazırladı.

 

 

Akşam yemeğini yiyen 9 kişide bir süre sonra baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti başladı. Sağlık ekiplerine haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yedikleri yemekten zehirlendikleri anlaşılan aile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ailenin salataya limon tuzu yerine yanlışlıkla böcek ilacı kattığı iddia edildi. Ekiplerin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    biraz garip geldi....böcek ilacının kutusu üzerinde böcek resmi olyor ve zehirli diye yazıyor,hadi başka bir kaba koydular desek bildiğim böcek ilaçlarının keskin ve uzaktan duyulabilen bir kokusu var.sonra böcek ilacı un gibi olur,limon tuzu ise naftalin gibi.bana şüpheli geldi.
    Cevapla
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    vay merkep vay
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR