Sivas'ta Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) İl Müdürlüğünce Mısır, İskoçya, İrlanda ve Sudan'dan Sivas'a getirilerek, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gözlem altında tutulan öğrencilerine kaldığı yurdun bahçesinde düzenlenen etkinlikte, KYK çalışanları, çalınan çeşitli şarkılara eşlik edip, çiftetelli oynadı.

"Bir Sivaslı uğruna", "Lingo lingo şişeler", "Uzun ince bir yoldayım", "Memleketim" ve "Ölürüm Türkiyem" adlı şarkıların çalındığı moral etkinliğinde, özel kıyafetli bazı çalışanlar da dikkati çekti.

Karantinada tutulan öğrenciler ise bulundukları odaların pencerelerine çıkarak, alkışlar ve ıslıklarla KYK personeline katıldı.

"En büyük Türkiye" ve "En büyük Sivas" tezahüratlarında bulunan öğrenciler, Kovid-19 nedeniyle camilerden yapılan duaya da eşlik etti.

KYK İl Müdürü Erdoğan Tunç da elinde Türk bayrağıyla etkinliğe katılarak öğrencilere moral verdi.

Bu arada karantinadaki öğrencilere, Sivas Valisi Salih Ayhan'ın etli ekmek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'in de katmer ikram ettiği öğrenildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • biraz komik 31.03.2020 16:46
    Şimdi ciddi ciddi düşünüyorum. Karantinadasın. Çaresi olmayan bir hastalık taşıma riskin var,ölebilirsin. Bir de moral gecesinde "Ölürüm Türkiyem" diyorsun. Biraz komik değil mi...
  • Hassas okuyucu 30.03.2020 20:14
    Sivas gibi bir anadolu kentimizde beş yıldızlı otel gibi yurt. Devletimin üstün koruma gayreti ve sağlıklı bir Türkiye için yoğun sağlık mesaisi. Amerika da sigortası olmadığı için ölenler, Türkiye de herkes için ücretsiz tedavi... Rabbim böyle Reis herkese nasip etmez vesselam.. Kıymeti biline inşaallah...
  • HAKAN AY 30.03.2020 16:57
    Sivas farkı....
  • ferhat 30.03.2020 15:21
    yılmaz boş yapma , insanı yaşat ki devlet yaşasın
  • e.dinibütünoğlu 30.03.2020 14:47
    dünyanın hiç bir yerinde yoktur bu iyiki türk olarak dünyaya gelmişim ne mutlu türküm diyene
Daha fazla yorum görüntüle