İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ekmekleri onlar dağıtacak

İçişleri Bakanlığı açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre: "Başta fırınların kendi araç ve personeli olmak üzere, Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla vatandaşlara ekmek ulaştırılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.04.2020 02:10 GÜNCELLEME 11.04.2020 03:56 GÜNCEL
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ekmekleri onlar dağıtacak
İçişleri Bakanlığı duyurdu: Ekmekleri onlar dağıtacak

Bakanlıktan alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirilen 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta vatandaşların ekmek ihtiyacının nasıl karşılanmasına ilişkin 81 valiliğe talimat gönderdi. 

 

Buna göre, vali ve kaymakamlar tarafından yapılacak planlama doğrultusunda başta fırınların kendi araç ve personeli olmak üzere Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtasıyla halka ekmek dağıtımı yapılacak. Gerek duyulması halinde bu amaçla kamu kurum ve kuruluşlarının araçlarından da faydalanılacak.

Bakan Soylu, uygulamanın hassasiyetle takip edilerek herhangi bir aksaklığa meydan vermeyecek şekilde tedbirler alınmasını istedi.

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Enver Yalçın 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu acıklama yadagın ılsnıyla bırlıkte aynı anda yapılmalıydı..hıc bır anlamı kalmadı
    Cevapla
  • Erdo 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunları baştan söyleseydiniz böyle garip olaylara magrus kalinmazdi
    Cevapla
  • Türk. 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir insansınız tam bir aydır yalvarıyor Fahrettin koca cikmayn sokağa izole edin kendinizi diye bir kola kuruyemiş sigara için ölmeyi seçtiniz.
    Cevapla
  • Volkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başta Kemal bey olsaydı bu milletin hali ekmeği bırak perperişandı bunların halen açıklamaları insancıl bile değil hep takozlar hiç beğenmezler millet perişan olurdu CHP hdp kafa zihniyeti asla değişmez kime oy verildiğize dikkat edin İmamoğlu ortada milletin hali İstanbul’da ortada otobüsler tıklım tıklım işte CHP
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hala maskeler gelmedi ne zaman gelecek maskeler?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR