Yunan ölüme terk etti, Sahil Güvenlik kurtardı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi açıklarında Yunan sahil güvenlik unsurlarınca Türk kara sularına dönmeye zorlanan 32 sığınmacı kurtarıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2020 20:17 GÜNCELLEME 16.04.2020 20:17 GÜNCEL
Yunan ölüme terk etti, Sahil Güvenlik kurtardı
Yunan ölüme terk etti, Sahil Güvenlik kurtardı

Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, yardım talebi üzerine sahil güvenlik ekipleri, Ayvalık açıklarında, Yunan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen lastik botta kurtarılmayı bekleyen sığınmacılara ulaştı.



Ekipler, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 21 Kongo, 7 Suriye, 2 Somali, 1 Orta Afrika ve 1 Irak uyruklu 32 sığınmacıyı kurtardı.

Battaniye ve gıda verilen sığınmacılar, İl Göç İdaresine teslim edildi.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 4
  • Sezgin Tabak 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunan ölüme terk etti, Sahil Güvenlik kurtardı. Bence bu doğru değil. Yunanlılar Bizimkilerin yufka yürekli olduğunu bildiklerinden, Annesi tarafından Cami avlusuna bırakılıp çocuk misali uzaktan gözetlemişlerdir. Onun için söylenmesi gereken şey VAY VİCDANSIZ ANNE...
    Cevapla
  • yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Yunan in zalimligini dünya ya iyi anlatmak lazim zira yunanistan yalan haber uydurmada ve ab yi de buna inandirmada usta aynen bizdeki CHP zihniyeti gibi o sebeple biz ne kadar sahil güvenlik kurtardi desek te inanan olmaz o sebeple ki sahil güvenlik bot larimiza uluslararasi gözlemciler den alarak ege de kontrol ve aramalari yaprsak dünya ya daha saglam deliller sunariz ve yunan i insanlik sucu islemkten mahkum ederiz
    Cevapla
  • Suat 4 yıl önce Şikayet Et
    Mültecilerin kafa çalışmıyor hangi ülkeden geldikleri ve be oldukları önemli değil kaçak geçmek için çok farklı yollar ve teknikler var hatta avrupanın içerisine ilerlerler kimsenin ruhu duymaz kaçakçıya da para vermezler, sınır güvenliğini de uyanık olurlarsa çok rahat atlatırlar :)
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık ya yeter kimseyi almayın şu ülkeye artık dünyayı biz mi kurtarıcaz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR