Ankara'da yardıma gittikleri yaşlı vatandaşın dakikalar önce vefat ettiğini öğrenen din görevlisi, apartman merdivenlerinde merhumun kapısı önünde Kur’an-ı Kerim okudu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Keçiören Müftülüğü Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, kentin kuzeyinde ikamet eden yaşlı adamın ihtiyaçlarını karşılamak üzere adresine gitti. Eve ulaşan ekipler, yaşlı vatandaşın dakikalar önce vefat ettiğini öğrendi. Bunun üzerine ekip içinde yer alan Büyük Ankara Camii Uzman İmam Hatibi Nuh Küyük, sosyal mesafe kurallarını da dikkate alarak apartman merdivenlerinde merhumun kapısı önünde Kur’an-ı Kerim okudu. Aileye taziye dileklerinde bulunan Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri, vatandaşların dua ve teşekkürleri ile oradan ayrıldılar.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • Abdussamed 20.04.2020 10:35
    amcamıza Allah rahmet etsin. Lakin Nuh hocamızda ne kadar içten ve güzel okumuş çok duygulandım boyle hocalrımizın sayısını mevlam çoğaltsın inşallah mütiş
  • RAMAZAN YOLCU 18.04.2020 00:12
    Allah razı olsun. Ne kadar ince bir düşünce. Maddi yardım yapamadık ama en azından arkasından Kuran okuyalım diye düşünmek.
  • infaz 17.04.2020 21:51
    Biz izzeti serefi has bir milletiz. Su ruhu evlatlarimiza veremiyoruz ileriye tasimak zorlasti. Iki arada bir deredeyiz. Onun icin vaktin sahibi mekanin sahibi Mehdi aleyhisselamin gelisi yakindir. Islami temsil eden kac ulke var ki . Bunlarla islam hakim olur mu, olmaz. Daha ne ,nasil olacak tabiki kudret eli mudahele edecek.
  • EHLİBEYT 17.04.2020 20:24
    allah rahmet eğlesi,n
  • ALİ 17.04.2020 19:39
    Allah rahmet eylesin. Hocamızın iç güzelliğiyle beraber KURAN-I Kerim. Allah razı olsun kendilerinden.
Daha fazla yorum görüntüle