Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin otobüs sefer sayılarını düşürmesiyle birlikte sağlık çalışanları işlerine gitmekte zorlandı. Bunun üzerine HAVAİST devreye girerek 100 otobüsünü İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis etti. HAVAİST otobüsleri İstanbul'un her yerinden sağlık çalışanlarını alıp hastanelere ulaştırdı. 

HAVAİST SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN YOLLARA DÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu kritik dönemde otobüs sefer sayılarını artırmaya bir türlü yanaşmaması sağlık çalışanlarını oldukça zor duruma düşürmüştü. 

Hal böyleyken İstanbul Havalimanı'na yolcu taşımacılığı yapan HAVAİST anında devreye girerek bu kez sağlık çalışanları için yollara düştü. HAVAİST tam 100 otobüsünü İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis ederek sağlık çalışanlarının hizmetine sundu. 

HAVAİST tarafındann Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 100 otobüs İstanbul'un bütün semtlerindeki merkezi  noktalara konumlandırılarak sabahın erken saatlerinde mesaiye başladı. 

SOSYAL MESAFE UNUTULMADI

HAVAİST şoförleri ve sağlık çalışanları eve dönüş için bekledikleri noktalarda da sosyal mesafe kuralını unutmadı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TEŞEKKÜR

Ayrıca sağlık çalışanları verilen hitmetten ötürü çok memnun kaldıklarını belirterek teşekkür ettiler.

Yorumlar 83 Yorum Var
  • Çavuş 19.04.2020 10:57
    Belediye yetersiz kaldı Ödüle layık olan Sağlıkçılar, Güvenlik güçleri, Temizlik hizmeti verenler duraklarda Beklememeli, Belediye böyle zaman kendini gösteremezse ne işe yarar.
  • ayhan 19.04.2020 10:30
    Allah(cc) ülkesi ve insanları için canları pahasına gayretle çalışan tüm sağlık personelinden, Sınırlarımız içinde ve dışında vatanını koruyup kollayan askerlerimizden, asayiş ve düzeni kollayan emniyet güçlerimizden, evlerinde karantina gereklerini yerine getiren insanlarımıza hizmet eden başta Vefa ekibi olmak üzere bu tür hizmetlere vesile olan sivil toplum örgütlerinden, ak partili,mhp li belediyelerden, tıbbi malzeme üretmek için çaba sarfeden öğrencisinden özel müteşebbis vetekstilcisine halkını aç bırakmamak için çırpınan tüm işyeri sahibi ve personelinden ...başta reis olmak üzere koordinasyonu sağlayarak çaba gösteren bu uğurda haksız yere eleştirilen bakanlarımızdan razı olsun.
  • samsunlu 19.04.2020 08:27
    Bursa'ya katılıyorum. Her şey güzel oluyor... bu kara günde otobüsü kes, kolilerden çal, hastaneye yol yapma... yolunu bulmuşsun Ekremciğim... helal olsun... yakışır abimize... Hani diyorum bu aralar bir tatil yapsan...
  • ömer keser 19.04.2020 07:57
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmamoğlu İstanbul halkına hizmet vermemek için kırk takla atıyor
  • Celalettin 19.04.2020 06:08
    Allah razı olsun
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek