Bakan Koca paylaştı: Gücümüze güç katacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından 2 bin 682 yataklı Başakşehir Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşım yaptı. Koca paylaşımında "Sekiz ayrı hastaneden oluşan dev sağlık kompleksi sağlık sistemimizin gücüne güç katacak." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 23:25 GÜNCELLEME 18.04.2020 23:32 GÜNCEL
Bakan Koca paylaştı: Gücümüze güç katacak
Bakan Koca paylaştı: Gücümüze güç katacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitterdan yaptığı video paylaşımında "Türkiye büyük sağlık yatırımlarına devam ediyor. Avrupa’nın en büyük yoğun bakım kapasitesine sahip hastanelerinden İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi’nin ilk etabı 20 Nisan’da açılıyor. Sekiz ayrı hastaneden oluşan dev sağlık kompleksi sağlık sistemimizin gücüne güç katacak." dedi.

BAŞKAN ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

 

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yapımını hızlandırılması talimatı verdiği 2 bin 682 yataklı Başakşehir Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor.

İLK KISMI 20 NİSAN'DA AÇILACAK

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları son hızla devam ediyor. İlk kısmının 20 Nisan'da, ikinci kısmının ise 15 Mayıs'ta açılması hedeflenen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi ve yapımı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca üstlenilen viyadük ve bağlantı yollarının inşaatında hummalı çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • selım 3 yıl önce Şikayet Et
    chp lıler dıyorkı hastane yapıyoruz adnaydı galıba yahu sız essege ahır yapmayanlar hastanemı yapacak chp ıett otobus seferlerını bıle yapamıyor kurulu duzenı bıle calıstıramıyorla chp ye saz verın konser yapsın essek heykelı yapsınlar agustos bocegı gıbı cok guzel olsun dıyenlerın yuzunden ıstanbulun dustugu hale bakın
    Cevapla
  • Türkiye'm 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya reis şehir hastaneleri ni yapmasaydı.istanbulun vay halineydi.istanbullu ne yaptı poşet dedi eyt dedi patates dedi soğan dedi ders vereceğim dedi gitti pkk ile ittifak etti, Evliyalar şehrini i.oğluna teslim etti.inşaallah bu nankörlüğünün cezasını sadece bununla kurtulursun istanbul
    Cevapla
  • Sivas 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Stajımı yapmıştım baya büyük şantiyede arabayla dolanıyorduk,tek sıkıntısı kayaşehirde uzak biraz hasta adam metroyla gidip gelemez.
    Cevapla
  • Sivss 3 yıl önce Şikayet Et
    Maddi zarar hiç gereği yok. Bisürü çalışan ve onlara maaş . En güzeli adanadaki hastane hiç bir külfeti yok. Devletin bi alternatif bulması gerek.
    Cevapla
  • sadık 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş kinaye yapmış
    Cevapla
  • Hadi ordan 3 yıl önce Şikayet Et
    İşine bak , boş yapma
    Cevapla
  • Bilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne içtin sen adana daki ahır hastane değil
    Cevapla
  • Konya ..42 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hemşerim , SAGLIK BAKANIM Adanadaki 1000 YATAKLI HASTANE deyip duruyor chp liler ne ayak şunların traşını önlerine döksen iyi olacak..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR