Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medyada kendisine "FETÖ'cü oldun" diyen bir kişiye, "Sen kim oluyorsun da bana FETÖ’cü diyorsun. Aşağılık!” dedi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında ‘evde kal’ çağrısına uyan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı.

Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Fevzioğlu, gelen bir yoruma sinirlendi.

Yayın sırasında "FETÖ'cü oldun." diyen Hüseyin Çolakoğlu adlı takipçisine cevap veren Fevzioğlu, "FETÖ ile mücadeleme laf ettirmem." dedi.

"ÖMRÜMÜ VERDİM"

Fevzioğlu, “Bana FETÖ’cü diyenlerin alnını karışlarım. Ben ömrümü verdim FETÖ ile mücadeleye… Şimdi bana FETÖ’cü diyenler, onlar FETÖ’cü. Hadi oradan. Yallah. Terbiyesiz adam. İmanıma laf ettirmem, milliyetçiliğime laf ettirmem, FETÖ ile mücadeleme laf ettirmem.“ diye konuştu. 

"SEN KİM OLUYORSUN, AŞAĞILIK"

“Sen git FETÖ’cülerin yalakalığını yap, kuyruğuna yapış. Sen git düşmanımın düşmanı dostumdur diyen FETÖ’cülerin peşine yapış.” diyen Fevzioğlu, tepkisini şöyle sürdürdü:

“Sosyal mesafeyi azaltıp, gel de yüzüme konuş. Sen kim oluyorsun da bana FETÖ’cü diyorsun. Aşağılık. Hakarete hakaretle cevap verilebilir. Bu ülkede FETÖ ile yanyana getirilemeyecek 3 kişiden biri benim.”

Yorumlar 38 Yorum Var
  • mmed 21.04.2020 22:26
    İyi güzel de bu fetö olayları patlak verdiğinde zaman gaztesi önünde dikilen Chp virüsünü ne yapacağız.
  • Hasan T 21.04.2020 20:14
    Birileri gene bir şeyleri kaşımaya başlıyor anlaşılan. Metin bey gereken cevabı vermiş karakter yoksununa, ağzına sağlık.
  • Celalettin 21.04.2020 18:52
    Herkese anladığı dilden konuşmak gerekir
  • YAKUP HAN 21.04.2020 17:22
    Bir devlet memuru olarak sizi takdir ediyorum Metin bey, gerçek vatanserverler böyle zor günlerde belli oluyor.
  • Cezayır fırat 21.04.2020 14:46
    Metin bey seni takdir ediyorum vatan sever bir insansın sağlık ve esenlik dileğiyle selamlar
Daha fazla yorum görüntüle