Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sıkı sosyal izolasyon kuralları uygulanan İngiltere'de, Kraliyet Donanması komutanına mürettebatına barbekü partisi verdi. Donanmada gerçekleştirilen barbekü partisi ülkede tepkilere neden olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İngiltere'de Kraliyet Donanması'nın denizaltısı olan HMS Trenchant iki ay boyunca denizde kaldıktan sonra Devonport Deniz Üssü'ne yanaştı. Denizaltı komutanı , "evinize hoş geldiniz" sloganıyla, gemiden ayrılmadan önce mürettebatına moral olması için müzikli bir barbekü partisi düzenledi. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İngiltere'de salgından yakınları ölen kişiler, gemideki parti görüntülerinin sosyal medyaya sızmasının ardından olaya tepki gösterdi.

BARBEKÜ GÖRÜNTÜLERİ TEPKİ ALDI

Sosyal medyaya sızan görüntüler üzerine, İngiltere halkı sıkı sosyal izolasyon kuralları uygularken, donanmanın yaptığı barbekü partisine tepki gösterdi. Komutanın, eve dönmeden önce mürettebatını neşelendirmek için limanda partiye izin verdiğini söyleyen bir donanma subayı, "Komutan, "denizde uzun bir süre kaldıktan sonra mürettebatı neşelendirmeye yardımcı olacağını" söyledi. Disko ve barbekü yapmamıza izin verdi" dedi. Su altında kendi kendilerine 2 ay boyunca sosyal izolasyon uygulamalarına rağmen, 150 mürettebata aynı şeyi iki hafta daha evde yapmaları gerektiği bilgisi verildi.

 

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mallar 24.04.2020 22:30
    Biz inceledik. Virüs felan birsey yok. Hepsi uydurma yeni dünya düzeni Rockefeller kitabında tam 2020 de başlayan vakadir. İyi ki siyonistler var ki yapıp yapıp siz kanarsiniz
  • Son kale 24.04.2020 15:17
    Şuan zaten virüs yok, sonbaharda gerçek virüs geliya!!! Şuan sadece tatbikat uyguluyorla!!!Allah vatanımızı milletimizi tüm müminleri korusun İnşallah
  • çağdaş 24.04.2020 13:49
    Bunlara yardım yapmayın artık, halk maske bekliyor hadi.
  • Dışses 24.04.2020 12:45
    Canı yanan insanlar tepki göstermişler ama toplumun her kesimi psikolojisi bozuk gibi davransa ne olur? Herkes hasta olur.
  • Kara Murat 24.04.2020 12:38
    Şu tiplere bakınca işidçi kafa kesenlerin kim olduğu meydana çıktı. Kaç sakallı var gördünüzmü? LAWRENCE dolu gemi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek