CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Instagram hesabındaki canlı yayına katıldı, gündeme ilişkin soruları yanıtladı, açıklamalarda bulundu. CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın Fahrettin Altun’un evini taciz etmesini yorumlayan CHP lideri, pes dedirten sözler sarf etti.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, yanına iki partiliyi daha alıp Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı. Skandal olayın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da ilçe başkanı savunmuştu. Parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise, Kaftancıoğlu'nun söylemlerine zıt açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, CHP İslanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 'Parti talimatıyla olmuştur ve tekrar gidecektir.'' sözleri ve CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ın itiraflarına rağmen 'İlçe başkanımız oradan geçerken öyle bakmak istemiş takipçilik yok.' diye yalan ifadeler kullandı.

ÜÇ İSİM BİRBİRİNİ YALANLIYOR

Sonuç olarak; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ı yalanlıyor. Kaftancıoğlu; Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalanlıyor. Suat Özçağdaş; Kemal Kılıçdaroğlu’nu yalanlıyor.

Yorumlar 217 Yorum Var
  • Yavuz Sultan Selim 27.04.2020 08:00
    Tarih tekerrürden ibarettir diyorlar hiç ibret alınsaydı tekrar eder miydi demiş bir şair düşmanlarımız tarafından desteklenen etnik ve mezheb bölücülüğü görünümlü 40 yıldır süren bir ayaklanma var atalarımız devlete baş kaldıranın yedi ceddinin kökünü kazımış ki bin yıldır bu topraklardayız aynısını yapmazsak burada barınamayız barındırmazlar bu kadar açık ve net !..
  • Birtürk 27.04.2020 04:25
    Bu insanlardan yüz çevirin !
  • Mustafa 26.04.2020 19:20
    Yalan dolan partisi.
  • Diyarbekri 26.04.2020 17:04
    chp=yalan. Hepisi yalan yalan yalan.
  • Sülo 26.04.2020 14:00
    yalan söyleye söyleye istanbulu Nkarayı aldılar. Yalanaı ispat etmekle hiçbirşey yapmıyorsunuz bunları içeri tıkmadıkça bir sabah yine bir darbe ile uyanacağız ve hepinizi doğduğumuza pişman edecekler bu yalanlar boşa değil bunlar bilinçli saldırılar ve birşey yapılmazsa darbe gelir bizi bulur yine
Daha fazla yorum görüntüle