Antalya'da otomobiliyle sanayi sitesinde drift atan sürücü, başka bir olay için aynı bölgede bulunan polislere yakalandı.

Polislerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve yeniden drift atan sürücü, ertesi gün Cumhuriyet Polis Karakoluna çağrıldı. İlk önce drift atmadığını, o saatte evinde olduğunu söyleyen sürücü, polislerin drift görüntülerini göstermesi üzerine suçunu kabul etti. Kemal G.’ye drift atmak suçundan 6 bin 141, sürücü belgesini yanında bulundurmamak suçundan 288 olmak üzere 6 bin 429 TL ceza yazıldı. Sürücü belgesine 2 aylığına geçici olarak el konulurken, araç da 60 gün trafikten men edilerek yediemin otoparkına çekildi.

Olay, başka bir olay için sanayi sitesinde bulunan çok sayıda polisin gözleri önünde cereyan etti. Sanayi Sitesinde Kemal G. isimli sürücü seyir halindeyken 06 LCA 43 plakalı otomobiliyle Zübeyde Hanım Caddesi girişinde drift yapıp trafiği tehlikeye düşürdü. Sürücü, drift attığını gören polislerin 'dur' ihtarına aldırış etmeyerek sanayi sitesinde kayboldu. Aynı araç 2-3 dakika sonra bu kez Zübeyde Hanım Caddesi'nde ortaya çıktı. Aşırı hızlı bir şekilde doğu garajı kavşağına gelen araç, yine drift atmak suretiyle kavşaktan dönüp çevreyolu istikametinde gözden kayboldu.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Ahmet 30.04.2020 17:36
    Arabayı satsan cezayı ödeyemezsin bundan sonra artık bisiklete binersin kot kafalı
  • 57.Alay 30.04.2020 16:06
    Teneke şahin parası kadar ceza kesmişler.aravayi hurdaya bırak