Ahmet Hakan'dan ters köşe olanlara: İşte böyle ortada kalıverirsin

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, "Yerel seçimlerden önce Temel Karamollaoğlu bazılarına amma sempatik geliyordu ha!... Son tartışmada Temel Bey, Diyanet İşleri Başkanı’na destek çıkıverince Temel Bey’e sempati besleyenler de neye uğradıklarını şaşırdılar. Seninle aynı dünya görüşünü paylaşmayan siyasetçiden kendine sevimli bir maskot çıkarmaya kalkarsan... İşte böyle ortada kalıverirsin." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2020 12:15 GÜNCELLEME 01.05.2020 12:19 GÜNCEL
Ahmet Hakan'dan ters köşe olanlara: İşte böyle ortada kalıverirsin
Ahmet Hakan'dan ters köşe olanlara: İşte böyle ortada kalıverirsin

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında, Saadet Partisi'nin CHP, İYİ Parti ve HDP'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın içinde yer almasına değinerek, "Sevimli bir 'Temel Reis' vardı, ne oldu ona?" diye sordu.

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, solak kesimin 'eşcinsel sapkınlık' ile ilgili sözleri nedeniyle hedef aldığı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili olarak "Diyanet İşlerinin görevi milletin inancıyla alakalı konuları gündeme getirmektir. Bundan dolayı Diyanet İşleri Başkanı'na saldırmayı doğru görmüyoruz" demişti.

Bunun üzerine Ahmet Hakan, "Yerel seçimlerden önce Temel Karamollaoğlu bazılarına amma sempatik geliyordu ha! 'Temel Dede' diyorlardı... 'Temel Reis' diyorlardı... 'Bilge lider' falan bile diyen oluyordu. Son tartışmada Temel Bey, Diyanet İşleri Başkanı’na destek çıkıverince... Temel Bey’e sempati besleyenler de neye uğradıklarını şaşırdılar." diye yazdı.

 

 

"Sırf Erdoğan'dan oy tırtıklayacak diye..."

Ahmet Hakan, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

"E birader, sırf 'Tayyip Erdoğan’dan oy tırtıklayacak' diye... Tamamen taktiksel olarak... Seninle aynı dünya görüşünü paylaşmayan siyasetçiden kendine sevimli bir maskot çıkarmaya kalkarsan... İşte böyle ortada kalıverirsin."

YORUMLAR 61 TÜMÜ
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    karamolla fitnecidir muhafazakar tabandan nasiplenmek için bu açiklamayi yapiyor ama yarin seçim olsa safi lbgt lilerin yani...birak bu işleri Ahmet hakan temelin dunya gorusu neymis anlatta bilelim..
    Cevapla
  • aliosman 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan'dan çok güzel bir tespit. Tebrikler... Tespitler güzel ama bu Karamolaoğluna güvenilmez... Meral de geçen HDP pkk nın siyasi kanadıdır demekle tabandan kendilerine gelen tepkiyi kırmak için bu açıklamaları yapıyorlar. Bu İmamaoğlunu beceriksizliğinin günahını nasıl çıkaracaklar. Karamolaoğlu seçimler biraz yaklaşsın bakın bu adamlar yine chp nin ipini boynuna geçirecekler. Umarız akıllanmışlardır.
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Karabela temel e foyan ortaya çıkmasın diyanetten kur 'an dan yana tavır olmazsan ne mal olduğun ortaya çıkar müslüman oyları bilemezsin siyonist chp diktası kuramayiz diyen onu kukla gibi oynatan sapık kent chp dir.
    Cevapla
  • Selo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Ahmet Hakan yazın ama ben hala Temel bey bukalemin gibi görüyorum gözlüklerimöi değiştirsem faydası olurmu
    Cevapla
  • almanyadan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet hakan cok yasa gardasim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR