Emine Nine “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına biriktirdiği 100 bin lirayı bağışladı

Kovid-19 ile mücadeleye destek için “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan kampanyaya destek 2 milyar liraya ulaştı. Vatandaşlardan kimi maaşı, kimi yevmiyesi, kimi de harçlığıyla katkı verdi. Huzurevinde kalan 83 yaşındaki Emine Demir de maaşından biriktirdiği 100 bin lirasını milli dayanışma kampanyasına bağışladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 11:45 GÜNCELLEME 02.05.2020 11:46 GÜNCEL
Emine Nine “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına biriktirdiği 100 bin lirayı bağışladı
Emine Nine “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına biriktirdiği 100 bin lirayı bağışladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından Kovid-19 salgınıyla mücadele amacıyla “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan ve şimdiye kadar 2 milyar lira toplanan kampanyaya, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı huzurevi ve çocukevlerinden duygulandıran destek geldi.

 

 

Ankara Seyranbağları Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan Emine Demir, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına tüm birikimini bağışladı. Eşi vefat ettikten sonra 2006 yılında huzurevine yerleşen ve eşinden dolayı SSK emeklisi olan 83 yaşındaki Demir, maaşından biriktirdiği 100 bin lirayı kampanya için bağışladı.

TÜRKİYE’NİN YÜKÜ OMUZLARINDA

 

 

Huzurevine gireli 15 yıl olduğunu belirten Emine Demir, “Buradaki hizmetten çok memnunum. Sayın Cumhurbaşkanımızın açtığı bağış kampanyasına ben de 100 bin lira katkıda bulunmak istiyorum. Memleketimizin bir sürü masrafa ihtiyacı var. Koskaca Türkiye’nin, ülkenin yükü Reisicumhurumuzun omuzlarında. Nerelere münasip görüyorsa oralarda kullansın” dedi.

 

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • HAYYUL KAYYUM ALLAH 3 yıl önce Şikayet Et
    helal sana canım anam ellerinden öpüyorum
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH razı olsun
    Cevapla
  • mahmut 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle güzel insanlar olduğu müddetçe bizi ne CHP ne HDP ne içimizdeki vatan hainleri ne dinimizi yok etmek isteyen barolar ne mühendisler odası nede, tabibler odası yıkabilir (istisna barolar hariç)
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal Sana Teyzem simdi seni oraya birakan cocuklarin kafayi yiyordur
    Cevapla
  • Hakikat 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun nine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR