Ümraniye’de ekmek kuyruğunda bekleyen kadınlar birbirlerine girdi. Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgasını çevredekiler ayırmakta güçlük çekti. Tarafları ayırmaya çalışan bir adam ile bir kadının ara ara birbirlerine saldırması da dikkat çekti.

Ümraniye’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre ekmek kuyruğunda bekleyen 3 kadın bilinmeyen bir nedenle birbirlerine girdi. Kadınlar sokak ortasında saç saça baş başa kavga ederken vatandaşlar da panik içerisinde olan biteni izledi. Birkaç vatandaş da tarafları ayırmaya çalışırken hayli güçlük çekti. Bir adamın kavga edenleri ayırmaya çalıştığı sırada başka bir kadınla ara ara birbirlerine saldırmaları da dikkat çekti. Sokak ortasında birbirlerine saldıran kadınlar sosyal mesafe kuralını da alt üst etti. Ekmek sırasında bekleyen kadınların saç saça baş başa birbirlerine girdiği anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar 59 Yorum Var
  • Reis C* 04.05.2020 18:28
    stres atıyorlar insanlar bunalımda normal bişey...
  • ertul 04.05.2020 18:15
    kavgayı döverek ayıran tek millet biziz galiba..
  • İbo 04.05.2020 17:54
    Öfke ye hakim olamayınca sabır da gidince meydan şeytan a kalıyor. İnsanlar insaniyet lerini kaybediyor. Rabbim ıslah etsin. Ramazan'ın on günü oldu. Biz pidemizi evde yapıyoruz. Geçen gün fırıncı mahallede dağıtıyordu. Neyse bugünlük bir tane alayım dedim. Verdiği pide de kuru saatler oncesindendi. İyiki evde yapiyormusuz dedim. Evdekine devam. Hem daha taze hem daha kaliteli
  • tarık 04.05.2020 17:42
    fırıncılar kavda eder , fırına giden kavga eder ey iman edenler ekmek kavgası böyle olmaz
  • yasin 04.05.2020 16:43
    aç mı kaldılar heryerde ekmek çok insanların psikolojisini bozdu virüs
Daha fazla yorum görüntüle