Oyuncu Gürgen Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İGDAŞ'ın 2 aylık gelen doğal gaz faturalarını görünce bir video çekerek "İGDAŞ müdürleri müneccimlik eğitimi almış" diyerek ateş püskürdü.

Oyuncu Gürgen Öz, yüksek fatura şikayetleri üzerine hakkında soruşturma başlatılan İGDAŞ'ı eleştirdi. Faturaların iki aylık gelmesini esprili bir dille eleştiren oyuncu, "İGDAŞ müdürlerinin müneccim olduğunu bilmiyordum" dedi.

"ADAM KALPTEN BAĞLI BİZE"

Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Gürgen Öz, "Evet, arkadaşlar gülmeyeyim diyorum, sinirlerime hakim olamıyorum, doğal gaz faturası geldi, iki aylık. Yani önümüzdeki ayı da kesmişler. Ben tabi doğal gaz İGDAŞ çalışanlarının, müdürlerinin müneccim olduğunu bilmiyordum. Müneccimlik eğitimi de alıyorlarmış. Adam kalpten bağlı bize. Hissediyor bizi. Diyor, bu, bu kadar yakar, bu kadar yakar. Öyle seviyorlar bizi" diyerek tepki gösterdi.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Türkiye 07.05.2020 21:21
    Onuda geçtim istanbul faturalarınız gerçek değerini yansıttığındanda mı şüphe duymuyorsunuz ? Az sabredin imamın gitmesine az kaldı 4 senecik tabiki birdahikinde başkan olmazsa ozaman çöp , taşıt , ev v.s vergiler imamın kayığına binince hepimize hakkını teslim edecek ... ozaman öbür tarafta görüşeceğiz demirtaşı beğenip vatanseverliğe laf kondurmayan sözde milliyetçiler
  • Ergün ... 07.05.2020 19:35
    Herşey çooooooooook güzel olacak İSTANBUL LLLLLLLL.... CHP VARRRRSAAAAA KAOS VARRRrR
  • Misafir 07.05.2020 19:30
    Herşey çok güzel oluyor. Afiyet olsun
  • bayırbucak 07.05.2020 18:43
    her şey güzel oluyor 700 bin oy fark atlırmı ohaaaaa imamoğluuuuuuuuuuuuuuu.. :)
  • Mert 07.05.2020 18:36
    Miiiiiisss! İmamoğlunu seçenlere müstahak!!!!
Daha fazla yorum görüntüle